Te Technicsy to niedośc że najniższe modele to jeszcze bez pokryw ,a jeden nawet bez zawiasów .
Opis jest sprytnie skonstruowany : w zestawie to co na zdjęciach plus ewentualnie w opisie
Za to w tytule : nowa igła , nowy pasek itd ale że brak pokrywy czy zawiasów to już nie bo po co może się trafi jakiś " Jeleń" .
Ja osobiście od tego gościa bym nic nie kupił .
Lenco B-55 L-75,L-78 Dual 1218 ,1219 ,1249 ,621 Thorens TD 146 II , TD-166 I Telefunken S-500 , S-600 Yamaha ca-810,B&O CD-3300,JBL -L-80 t Gi,Braun L-810,Dual CL-720
Generalnie wkładka T4P nie stanowi dla mnie większego problemu. Od gramofonu nie oczekuję żadnych cudów. Jestem na tyle osłuchany, żeby wiedzieć czego się spodziewać w takiej cenie. Generalnie to zależy mi na tym by gramofon dobrze oddawał naturę winyla - otwarty, ciepły dzwięk. Szczegółowość itp. zostawię na później gdy będę rozglądał się za sprzętem kilka razy droższym.
Masz do niego odważnik antyskatingu, umiesz naprawić windę i wymienić przewód sygnałowy bo aktualnie jest DIN? Do tego na zdjęciach gramofon ma różne wkładki i headshelle wiec nie wiadomo co sprzedaje pani Iza. Brak igły to juz w porównaniu z resztą drobiazg....