Pomoc w prezencie
-
Pomoc w prezencie
Witam, ojciec dostał niedawno prezent od przyjaciela, mianowicie adapter do płyt, jest wielkim fanem i posiada ich wielkie ilości. Słucha wszystkiego od Elvisa, po polskie czerwone gitary. Zbliża się dzień ojca i chciałbym kupić mu jakieś płyty, coś orginalnego, będę wdzięczny za podpowiedzi. Proszę również, żeby były to propozycje, które będę mógł znaleźć w zwykłym sklepie muzycznym ( mam ich kilka w Katowicach ) Pozdrawiam.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Pomoc w prezencie
Skoro wiesz jaką muzykę lubi to przejdź się do sklepu i kup coś co jest dostępne i pod jego gusta.
Nie wiem też jak rozumieć "coś oryginalnego". Skoro ma już sporo płyt to jest też ryzyko że kupisz coś co już ma (poza nowościami)
Nie wiem też jak rozumieć "coś oryginalnego". Skoro ma już sporo płyt to jest też ryzyko że kupisz coś co już ma (poza nowościami)

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- chudy_b
- Myszor
- Gramofon: PD-300
Pomoc w prezencie
Jak nie ma Dark side of the moon to w MM jest fajna reedycja w środku z plakatami, naklejkami, kuponem na mp3. Dobre wydanie i jakość. I jest reedycja Breakout "Blues". Bardzo zacnie nagrana. Zakupiłem sobie na Dzień Ojca bo kiedyś byłem małym chłopcem, hej 
Dodatkowo możesz zakupić w ikea ramki i oprawić mu jeden z plakatów z tej płyty Floydów. Na pewno będzie to oryginalne. I wygląda fajnie na ścianie.

Dodatkowo możesz zakupić w ikea ramki i oprawić mu jeden z plakatów z tej płyty Floydów. Na pewno będzie to oryginalne. I wygląda fajnie na ścianie.