No i zaczyna trochę już śmierdzieć marketingowym bełkotem... ;p
A tak odbiegając od tematu, czy ktoś znalazł sposób na dość drogie ceny wysyłki wewnętrznej w UK? Mam tam pośrednika ale korzystanie z jego usług robi się mało opłacalne, w sensie konsolidacji przesyłek podliczając wszystko łącznie z przesyłką do niego. Czy raczej nie ma tam nic tańszego niż Royal Mail i dać sobie spokój z pośrednictwem?
Firma pośrednicząca w zakupach w USA - szukam
- blispx
Re: Firma pośrednicząca w zakupach w USA - szukam
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Raczej nie ma tańszych opcji.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- blispx
Chodzi o to że większość przesyłek zamawianych na Ebay UK trafiała mi na wnDirect, który przekazywał dalej InPost, a z tą ost. wymienioną "instytucją" nie chcę mieć nic do czynienia - szczególnie po fakcie naocznie stwierdzonym - zakopywania przez ich "listonoszów" listów w lesie, albo wrzucania listów poleconych gdzie popadnie po 100 sztuk. Przy nich Poczta Polska to jak niebo i ziemia
Dlatego szukam sprawdzonego pośrednika w UK, z własną lub nie-InPostową spedycją w naszym pięknym kraju
Dlatego szukam sprawdzonego pośrednika w UK, z własną lub nie-InPostową spedycją w naszym pięknym kraju
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
To szukasz chyba pośrednika typu "pan Miecio z transitem, paczkomat emigrantów" 
Przypuszczam że jakiś forumowicz może mieć namiar na tego typu "działalność gospodarczą"
Nawet nie żartuję!

Przypuszczam że jakiś forumowicz może mieć namiar na tego typu "działalność gospodarczą"

Nawet nie żartuję!

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- blispx
Co do IP to http://www.tinyurl.pl?JrAmSPpF. Ja sam miałem też raczej traumatyczne doświadczenia korzystając z ich "usług" - na 5 nadanych przesyłek, tylko 1 dotarła do celu i strata rzędu 1k PLN
Znalazłem jakiegoś pośrednika ale mocno drogo, bo 30 funciszów za wagę do 5/6 kg + 2 funty za każdą paczkę w konsolidacji.
Więc szukam dalej ;p
BTW ciekawe komu prezes integer posmarował że wszystkie przetargi wygrywają ;p
Znalazłem jakiegoś pośrednika ale mocno drogo, bo 30 funciszów za wagę do 5/6 kg + 2 funty za każdą paczkę w konsolidacji.
Więc szukam dalej ;p
BTW ciekawe komu prezes integer posmarował że wszystkie przetargi wygrywają ;p