ART DJ PRE

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ROCHO
Gramofon: SONY PS-X60

ART DJ PRE

Post autor: ROCHO »

Sprzedawany przedwzmacniacz jest w bardzo dobrym stanie. Idealnym,gabinetowym itd itd. jak kto woli. Kupiony został 2014.12.29
Wystawiam go jako używany bo został podłączony wcześniej do wzmacniacza i trochę grał.Nie trwało to długo ale uważam, że jest to sprawiedliwe podejście do osoby kupującej.
Mam problem ze wzmacniaczem a więc urządzenie muszę sprzedać. Zapakowane w oryginalne opakowanie wraz z fakturą za zakupiony przedwzmacniacz.
Od siebie dodam, że jest to naprawdę dobry sprzęcik za tak niewielką cenę. Naprawdę polecam.

http://allegro.pl/show_item.php?item=5287091370
Szuta
Gramofon: Technics SL-QX300

ART DJ PRE

Post autor: Szuta »

Drogi kolego,
Czy oferta jest nadal aktualna? Chętnie bym go zakupił, sęk w tym, że kolega sprzedawał za 190 zł a na allegro są już za 160...
Technisc SL-QX300 + Shure M105E (czekając na igłę) | KEF 500 + ONKYO INTEGRA A-8850 | Audiotrak Prodigy Cube Black
Szuta
Gramofon: Technics SL-QX300

ART DJ PRE

Post autor: Szuta »

Chciałem wysłać prywatną wiadomość, niestety ma Pan je zablokowane. Proszę dać znać, czy oferta jest aktualna, bo na dniach chciałem dokonać zakupu.

Pozdrawiam uprzejmie.
Technisc SL-QX300 + Shure M105E (czekając na igłę) | KEF 500 + ONKYO INTEGRA A-8850 | Audiotrak Prodigy Cube Black
Awatar użytkownika
ROCHO

ART DJ PRE

http://allegro.pl/art-dj-pre-i5371147126.html
Szuta pisze:Chciałem wysłać prywatną wiadomość, niestety ma Pan je zablokowane.
Nic nie robiłem w moich ustawieniach profilu. Zaraz zobaczę co jest nie tak.

Sprzedawany przedwzmacniacz jest w bardzo dobrym stanie. Idealnym,gabinetowym itd itd. jak kto woli. Kupiony został 2014.12.29
Wystawiam go jako używany bo został podłączony wcześniej do wzmacniacza i trochę grał.Nie trwało to długo ale uważam, że jest to sprawiedliwe podejście do osoby kupującej.
Mam problem ze wzmacniaczem a więc urządzenie muszę sprzedać. Zapakowane w oryginalne opakowanie wraz z fakturą za zakupiony przedwzmacniacz.
Od siebie dodam, że jest to naprawdę dobry sprzęcik za tak niewielką cenę. Naprawdę polecam.
Awatar użytkownika
ROCHO

ART DJ PRE

ODPOWIEDZ