Ja już postanowiłem, że jak lampa, to tylko klasa A...
Miałem okazję posłuchać u wujka i jego kolegi; mega! Nawet w swoim PM7000 nigdy nie reguluję wysokich i niskich tonów...
Nie lubię sztucznego podbijania tonów, psuje wszystko. Grzech straszny.
sponaa - takie tam (głównie lampy)
- zelazny
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Re: sponaa - takie tam (głównie lampy)
Wróciłeś druhu przewodniku?

Swoją droga fajny temat Pawle, a paczPan jedna strona praktycznie - o piwie czy zdjęciu dnia to potrafią pierdolić godzinami

Eh te internety ..

- sponaa
Ano. W temacie powrotu do winyla robię co mogę, zaraz następna jesień będzie... Kto wie?
No nie jest tak, że nic! Ale niestety nie jest to nośnik dominujący. Natomiast lampy lampią i jest bajka. Chociaż konkurencja nie śpi. Znowu coś "dobyło", nic nie ubyło (nawet Martynkowego Krella nikt nie chce
, ale się nie skarżę - rynek), rozglądam się za 2gim stolikiem audio w funkcji "letko" magazynowej. Zakupiłem sporo bawełnianych ręczników kuchennych i nieużywki tam sobie drzemią czekajac lepszych czasów lub lepszego właściciela. Ale! Jeszcze w zielone gramy!
P.S. 1
Wątek półnagich nastolatek itd... śledzę z wypiekami na starej gębie i tylko żal, że już nie dla mnie korzystają one ze stacji pomp... 🥸
P.S. 2
Życia pan nie powstrzymasz i nie bądź pan rura...
P.S. 1
Wątek półnagich nastolatek itd... śledzę z wypiekami na starej gębie i tylko żal, że już nie dla mnie korzystają one ze stacji pomp... 🥸
P.S. 2
Życia pan nie powstrzymasz i nie bądź pan rura...
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
ehhh, z trwogą konstatuję, że coraz mniej osób wie o co tu chodzi... dla młodego pokolenia język to dziwny a poetyka wręcz odstręczająca... o tempora, o mores...
ps. sorry za śmiecenie

SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
- sponaa
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Kanikuła. W wakacje to wzmaki, samochody czy nieruchomości mają zastój. Przyjdzie wrzesień, baby opalone po wczasach do roboty, dzieciaki do szkoły i .. tera Q My!
Lampa to owszem, inna bajka. Też sobie zaświecę, światło przyciemnione i coś czarownego zawsze się znajdzie na półce z płytami.
No ja też, ale ostatnio chłopaki dają piegowate i brzydkie. No przecież trzymajmy się jakichś zasad estetyki w stopniu minimalnym.