Um.. musi to był gość z Bangladeshu pracujący na Mexico Platze
SONY PS X 65
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Re: SONY PS X 65
A no to 650 to zmienia postać rzeczy, warte zawieszenia oka w takim razie obiektywnie. No bo to już moa pomyśleć o serwisie sensownie pod siebie.
stąd akcent wschodni, a Ty Józku od razu, że od Ruskich nie kupujesz. Gdybyś napisał, że jak Ruska to nie masz erekcji, to bym zrozumiał bo mam to samo od zawsze. 
- Jozi
- Gramofon: Sony PS-X60
Re: SONY PS X 65
No było 650 dlatego była przyzwoita cena, to tak jak swojego pechnicsa kupiłem za 170 ojro.darkman pisze: ↑09 gru 2024, 14:31A no to 650 to zmienia postać rzeczy, warte zawieszenia oka w takim razie obiektywnie. No bo to już moa pomyśleć o serwisie sensownie pod siebie.
Um.. musi to był gość z Bangladeshu pracujący na Mexico Platzestąd akcent wschodni, a Ty Józku od razu, że od Ruskich nie kupujesz. Gdybyś napisał, że jak Ruska to nie masz erekcji, to bym zrozumiał bo mam to samo od zawsze.
![]()
To było na złotówki 2800zł i z czasem jakiś serwis by mu zrobił, ale teraz to po herbacie bo 800 to już prawie 3500 się robi
Masz rację to jakiś "podpalany" jak go mój kuzyn określił.
Będzie art decor dalej w łaskach
[Sony PS X60,VM540ML, Shure V15III-Sas, Sony XL 45,pre @Jaculek-(Analog)]
[ Tidal Hifi, Wiim Pro Plus, Onkyo 7030C-(Cyfra)] Yamaha A-S701, Heco Professional 650
[ Tidal Hifi, Wiim Pro Plus, Onkyo 7030C-(Cyfra)] Yamaha A-S701, Heco Professional 650