dostałem inf. prywatnie ale odpowiadam ogólnie nikt się raczej nie obrazi , a obszar niewiedzy powinien się zminimalizować dla nowowstępujących
"
To cytat z twojej wypowiedzi w temacie j/w.
więc POLECAM a poznacie w końcu możliwości prawdziwego MM philipka TO NAGUSY NA DRUCIE grające jak twoja mać z wkładkami do 412 II - Koledzy do dzieła szukajcie polerowanych eliptyków igieł mk3 412 z epoki, żeby, je pierdolnąć do mkII
Nadal podtrzymujesz swoje zdanie? pytam z ciekawości bo nie mm doświadczenia w tym temacie .Chciałem zadać pytanie. Gdybyś miał do wyboru kupić w podobnej cenie -P422super M Qadro bez igły, lub P422 z nagim eliptykiem złote II, lub P406 z seIII. To co byś wybrał? Dla uproszczenia przyjmijmy że igły to zamienniki w dobrym stanie."
Wojtek pisze: ↑12 cze 2025, 00:25
W sensie że ta tania bonded Zafira ze zdjęcia już powoduje "szał ciał"?
No to nic tylko korzystać.
Czasami można znaleźć jeszcze Zafirę HE niby dedykowaną wkładce 420 mk3.
trzymaj się Kolego tego co Wojtek pisze w temacie zarówno mk2 jak i mk3 (dyskusje znajdziesz na FORUM)
u mnie w mk2 wygląda to tak (są zapasy po prostu

):
odpowiadam :
TO NIE SĄ WKŁAKI DLA LUDZI ZACZYNAJĄCYCH - po prostu kiedyś coś tam było takiego

tak jak grace f... i wiele innych...
ja po prostu gram po swojemu i tyle w tym temacie - proponuję TOBIE wszystko co nowe i bd dostępne w zależności od pieniędzy polskich będzie dobry szlif ( o ile jest ważny) i tyle ode mnie w temacie j.w.
ten temat zostaw dziadom borowym - poważnie
i kup coś nowoczesnego bo warto