No nie wiem czy można, bo chyba nie ma SASa do tego modelu.Wojtek pisze:Można i nawet SASa założyć, ale czy to ma sens?
W sumie to też uważam, że to jest typowa, porządna wkładka na sferyki. Jak z lat 60.
No nie wiem czy można, bo chyba nie ma SASa do tego modelu.Wojtek pisze:Można i nawet SASa założyć, ale czy to ma sens?
Co do kontroli jakości to wszystko wskazuje na to, że nie są. Mędrcy rozmaici radzą przykładowo brać igły od Jico niż meksykańskie Shure.vinylpiotrek pisze:Tylko jeszcze nikt z tego forum, nie porównywał, czy ten przetwornik M44 z bieżącej produkcji, aby na pewno jest tak samo dobry jak stare M44 z lat 60. i 70.
Spokojnie, kiedyś przestanieszRobertson pisze:Powoli zaczynam rozumieć dlaczego te gramofony mają taką renomę i cenę!
Może jednak ta Fonica nie gra fajnie? Skoro Daniel kładzie ją na łopatkiRobertson pisze: Fonika gra fajnie ale to co pokazał Daniel na MF 100
Faktycznie, JICO wycofało go ze swojej oferty, ale wiem, że robili.Winters pisze:No nie wiem czy można, bo chyba nie ma SASa do tego modelu.
A co mamy powiedzieć? Stary Shure M44 i tyle.Robertson pisze:Znalazłem coś takiego ...co Wy na to ?