Mrówek lubi strzelać ofertami z wystawek ale w tym przypadku to chyba nie tędy droga
Wzmacniacz do 1000 zł
- Frey
- Gramofon: Dual 604
Re: Wzmacniacz do 1000 zł
Temat wydaje się być prosty. Skoro podoba Ci się bardziej niż CXA80 (który jest przyzwoitym wzmacniaczem), jest po serwisie, akceptujesz cenę to nic tylko brać. Warto byłoby jeszcze ewentualnie sprawdzić jak gra z Twoimi kolumnami i wtedy podjąć decyzję.
Mrówek lubi strzelać ofertami z wystawek ale w tym przypadku to chyba nie tędy droga
Dual 604 | Dual M20E | Buphono
Audiolab 6000CDT | Wiim Ultra | Denafrips Enyo 15th
Atoll PR200 Signature | Atoll AM100 Signature | Infinity RS6000A
Fostex TH-610 | Audio-Technica ATH-AD500X | Sennheiser Momentum M2 | B&W PX7 S2 | Hifiman HE400SE
Audiolab 6000CDT | Wiim Ultra | Denafrips Enyo 15th
Atoll PR200 Signature | Atoll AM100 Signature | Infinity RS6000A
Fostex TH-610 | Audio-Technica ATH-AD500X | Sennheiser Momentum M2 | B&W PX7 S2 | Hifiman HE400SE
- amrowek
Dorzucił bym jeszcze wznoszenie modłów przebłagalnych
Ale tu sami audiomaniacy ,żeby nie rzec szaleńcy, a no mam... jeden się zastanawia jak cię zaatakować i kiedy.... dodam , że to nie jestem ja.
ale z drugiej strony patrząc to tylko nowe...
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Tego co napisałem ja czy Mario o Luxach nie należy odbierać pejoratywnie, tudzież jak Ukaniu ocenił przez pryzmat serwisowej opłacalności to akurat uczciwa wartość dodana. To bardzo fajne i wdzięczne sprzęty. Po prostu należy się liczyć z serwisem i jeśli ma być zrobione "dla siebie i porządnie" to nie ma zmiłuj się w kosztach. Po taniości się nie da, bo to półśrodek. Wtedy się opłaca i mieć.
Luxmany są trochę jak Land Rovery, trzeba mieć dwa bo jeden zawsze "na warsztacie".
Jednak to rasowo grające sprzęty de facto we wszystkich odsłonach serii vintage. A pewnie, że co kto lubi. Ja lubię Luxy. Też.
Luxmany są trochę jak Land Rovery, trzeba mieć dwa bo jeden zawsze "na warsztacie".
Jednak to rasowo grające sprzęty de facto we wszystkich odsłonach serii vintage. A pewnie, że co kto lubi. Ja lubię Luxy. Też.
- amrowek
ja Duale i Scotty...
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!