hm n dlugo chyba nie starczył ten serwis

hm n dlugo chyba nie starczył ten serwis
Świetnie. Wielkie dzięki!
Górna jest zamontowana do fabrycznych uchwytów. Dolne półki wstawione kątowniki tak jak na foto. Najniższa półka ma po długośći wspawanay kątownik, bo jednak trochę winyle mają wagi. Proste jak konstrukcja cepa
I to wszystko stolarz robił? Rozumiem ze nie z okolic Warszawy?MacPhisto pisze: ↑15 sty 2022, 16:27Górna jest zamontowana do fabrycznych uchwytów. Dolne półki wstawione kątowniki tak jak na foto. Najniższa półka ma po długośći wspawanay kątownik, bo jednak trochę winyle mają wagi. Proste jak konstrukcja cepa![]()
Masz za wysokie obroty ustawione na cyferblacierako pisze: ↑15 sty 2022, 14:52To i ja się pochwale. W zeszłym roku sporo zmian zaszło pojawiło się dwoje Dzieci spod znaku „X” narazie postawiony tylko jeden, jeszcze toczę bój z żoną ( nie pasują jej dwa gramofony…), wzmacniacz, Cd, PreamP i kilka wkładek. „Dzieci” od jednego Ojca, chodź jeden z rodziny zastępczej
Bardzo fajnie wyszło. I świetnie wygląda.
Bardzo fajnie to wygląda, jest przestrzeń - super. Coś mięsistego by się przydał na wieczory do tłumienia witryny przy słuchaniu, ale pewnie masz tylko nie widać. Fajna adaptacja.
Kolumny wg projektu „YB-Audio” tu viewtopic.php?t=15768 pisałem
Mam takie dość grube zasłony, które się w taką fale układają
A mam takie dwa
Super, dzieki za namiar! Nogi od maszyny juz ogarnąlem, okazalo się ze tesciowie maja na działceMacPhisto pisze: ↑15 sty 2022, 18:14Blaty znaojomy żony robił ,,Fabryka Trocin,,
Nogi kupiliśmy na allegro, spawał teściu
https://m.facebook.com/ArturFabrykaTrocin/
Z okolic Wawy
Mamy od niego kilka desek kuchennych, cuda robi![]()
Ale kątowniki są stalowe? Bede pytal na forum , moze ktos ogarnia takie spawanie bo dla mnie to kompletnie nieznany temat. Ale to pewnie na wiosne jak juz przywioze te nogi i znajde takie kątowniki. Dobrze ze dałeś zdjecia to bedzie podpowiedz.