Blispx
Rzuć w diabły palenie, ja popalałem sporadycznie (kilka papierosów w roku - ostatnio), aż zmarł mój Przyjaciel - na raka przełyku...
Od tego czasu każdemu odradzę.
dokładnie, nie wspominając o 7 dniowym tyg pracy,braku wolnego w święta polityce rolnej państwa o ile taka istnieje, i zbyciu tego co wyprodukował.
No ale patrząc po rozkładzie elektoratu i działaniach łaskawie nam panującego, można powiedzieć że sami sobie zgotowali ten los.amrowek pisze: ↑24 sie 2018, 17:44dokładnie, nie wspominając o 7 dniowym tyg pracy,braku wolnego w święta polityce rolnej państwa o ile taka istnieje, i zbyciu tego co wyprodukował.
Większość myśli ze mleko jest z Biedronki, Niektórym to nawet przeszkadza , ze kombajn zboże kosi no bo przecież chleb jest też z Biedronki
aha ostatni dowcip ,ze prawie 90% produkcji rolnej ma być bioeko![]()
Czy ja wiem czy dyktuje? Piszą natomiast, że opracowanie IQOSa kosztowało bimbaliony dolców. Jesli to prawda, to kogo na to byłoby stać jeśli nie producenta fajek?
A e-papierosy zniknęły? Nie wydaje mnie się. W "moim" markecie ciągle jest wyspa ze wszystkim co potrzeba.
Wkłady do IQOSa nie są objęte akcyzą. Przynajmniej na razie. BAT dzięki temu pewnie grubo zarabia na nich, no ale co zrobić. Od nowego roku zdaje się, rząd zamierza położyć łapę i na płynach do e-fajek i na HEETsach i dowalić akcyzę. Zobaczymy czy BAT utrzyma cenę.