Ania Gacek wyrzucona z Trójki
- amrowek
Re: Ania Gacek wyrzucona z Trójki
A ja tak myślę ze zrobili miejsce dla..... Zenka M
https://www.polskieradio.pl/Portal/Sche ... edule.aspx
sobota godz,22.oo audycja muzyczna
poniedziałek godz.19.00 audycja muzyczna
https://www.polskieradio.pl/Portal/Sche ... edule.aspx
sobota godz,22.oo audycja muzyczna
poniedziałek godz.19.00 audycja muzyczna
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
Oj Panie Kolego, stosujmy równą miarkę... skoro prawy (fuj) i sprawiedliwy (tfu) ojciec narodu może w tym samym wieku co Pan Wojtek siać zamęt w kraju i zagranicą, to czemu odmawiać Panu Wojtkowi „aż” siedmiu godzin anteny w tygodniu? Coś mi się wydaje, że taką odrobinkę ideologię Kalego uprawiasz
a co do Pani Ani - żałuję szczerze, ale nawet nigdy nie spotkałem (w odróżnieniu od Pana Wojtka).
O jakości WP wypowiadać się nie należy - ostatnio bliżej im do szczujni pokroju Pereiry i Karnowskich niż do obiektywnych mediów... chyba nawet ministra zero ostro ostatnio wspierali, nie?
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + ATL HD 310
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
-
Czy jest jakieś medium, które nie zasługuje na takie epitety... No oprócz wybiórczej pewnie. Wygląda, że masz problem z pluralizmem... Czyli wszystko co piszą nie po mojej myśli to szczujnia
Ten temat staje się nudny...
- amrowek
Problem w tym że są MY i ONI. Media albo są za albo przeciw rządowi i rządzącym
Tylko , że patrząc po ruchach Trójki to od jakiegoś czasu
Nie liczy się fachowośc tylko bierność ,mierność i wierność.
Nie przeszadzają mi poglady redaktora jesli to co robi robl fachowo i profesjonalnie a przy tym ciekawie.
Ale jak słucham tych pseudo fachowców, redaktorków czy autorytetów od wszystkiego , prześcigających się w lizusostwie , klakierstwie dla rządzacych trójka i nie tylko to mam mdłóści,
Trójka bez Mana I Gacek to już nie bedzie ta sama Trójka
Ostatnio zmieniony 13 mar 2020, 19:12 przez amrowek, łącznie zmieniany 1 raz.
- trafalgar
- Gramofon: Kenwood KP 990
Po pierwsze,nie odpowiedziałeś na moje proste pytanie.Jakie źródło informacji jest dla Ciebie wiarygodne?Po drugie odszedlem w tym poscie od polityki i juz nie nie wracam,bo nie jest to sedno tego tematu.Ty z kolei z uporem maniaka wracasz do polityki.Nie umiesz dyskutować na temat?Pewnie zaraz napiszesz ze ten temat jest ściśle związany z polityka.Ma dobra sprawe wszystko można podciągnąć ,połączyć z polityką.Trzeba umieć,rozgraniczyc pewne pojecia.Widac z Twojego postu,zawartość,wrecz niechec do ludzi z ktorymi nawet nie zamieniles pół slowa,ale juz plujesz na nich(fuj i tfu).Jeśli masz ochotę to zdradź mi za jaka frakcja polityczną optujesz?Ja juz sie wypowiedzialem na kogo głosowałem.Chociaż nie musisz tego robic,bo mam pewne przypuszczenia.bms01pl pisze: ↑13 mar 2020, 18:38Oj Panie Kolego, stosujmy równą miarkę... skoro prawy (fuj) i sprawiedliwy (tfu) ojciec narodu może w tym samym wieku co Pan Wojtek siać zamęt w kraju i zagranicą, to czemu odmawiać Panu Wojtkowi „aż” siedmiu godzin anteny w tygodniu? Coś mi się wydaje, że taką odrobinkę ideologię Kalego uprawiasz
a co do Pani Ani - żałuję szczerze, ale nawet nigdy nie spotkałem (w odróżnieniu od Pana Wojtka).
O jakości WP wypowiadać się nie należy - ostatnio bliżej im do szczujni pokroju Pereiry i Karnowskich niż do obiektywnych mediów... chyba nawet ministra zero ostro ostatnio wspierali, nie?
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Wybacz traf, może nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale sam robisz z siebie teraz hipokrytę grubego kalibru, skoro w jednym proście próbujesz się wybielić transparentem "ja nie wracam do polityki bo to nie sedno tematu", a parę zdań dalej domagasz się by Twój interlokutor ujawnił swoje preferencje wyborcze.
Nie ma co robić sobie tutaj niepotrzebnych konfliktów, ale spójrzmy też prawdzie w oczy - skoro wyrzucasz innym że "plują" to czemu Tobie ślina cieknie?
Nie ma co robić sobie tutaj niepotrzebnych konfliktów, ale spójrzmy też prawdzie w oczy - skoro wyrzucasz innym że "plują" to czemu Tobie ślina cieknie?
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=6&t=6268
- trafalgar
- Gramofon: Kenwood KP 990
Czytaj chlopie ze zrozumieniem.Znasz znaczenie slowa"domagac sie"?Wskaż ten wyraz u mnie w osratnim poście.Ślina mi cieknie?Śmieszne to ,to.Wojtek pisze: ↑13 mar 2020, 23:45Wybacz traf, może nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale sam robisz z siebie teraz hipokrytę grubego kalibru, skoro w jednym proście próbujesz się wybielić transparentem "ja nie wracam do polityki bo to nie sedno tematu", a parę zdań dalej domagasz się by Twój interlokutor ujawnił swoje preferencje wyborcze.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Odwracasz kota ogonem, kolejny zresztą raz w tym wątku. Nie zawodzisz, hipokryto.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
"Wzajemnie"?
Człowieku, daruj sobie, nic mi nie możesz zarzucić tylko robisz teraz ucieczki bo nie wiesz jak się odgryźć.
Trudno żeby ktokolwiek Ciebie traktował poważnie w dyskusji jeśli potrafisz samego siebie pogrążać w ten sposób.
Człowieku, daruj sobie, nic mi nie możesz zarzucić tylko robisz teraz ucieczki bo nie wiesz jak się odgryźć.
Trudno żeby ktokolwiek Ciebie traktował poważnie w dyskusji jeśli potrafisz samego siebie pogrążać w ten sposób.
-
- Gramofon: Technics SL1300
Ulica, zagranica i jak widać winyl.net też Zresztą pan Tusk coś wspominał o internecie, że wasz. Mało was, ale grunt żeby antagonizować, żeby siać nienawiść pod byle pretekstem. Każda bzdura się nada byle bylo głośno, byle były emocje i niestety byle nie było rozumu.
Muzyka, TV Republika i styka
Ratujmy nasze bobry!
I takie tam 100 bzdetów
Ratujmy nasze bobry!
I takie tam 100 bzdetów
- amrowek
Politycy mają swoj cel. Zarówno ci rządzący jak i opozycja .A my?. Dajemy się zmanipulować . Bez obrazy ale niektórzy łykają te głodne kawałki co rzucają politycy jak pelikan ryby. i skaczą sobie do gardeł aby przegryźć tętnice dokopać adwersarzowi . Ocierają pot z czoła w imię dobrze spełnionego obowiązku i poczucia wobec wierności byle jakiego prezesa.
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
Traf, znajdź i przeanalizuj w zaciszu choć jeden mój post w tym wątku, w którym bezpośrednio odnoszę się do polityki, piszę jacy to ci dzisiejsi dobrzy a poprzedni źli albo na odwrót. Choć jeden. Odnoszę się do nierzetelnych i stronniczych dziennikarzy, ale nie do polityki. Odnoszę się do koniunkturalistów, którzy w mojej ocenie szkodzą polskiej kulturze i ogólnie społeczeństwu.trafalgar pisze: ↑13 mar 2020, 19:12Po pierwsze,nie odpowiedziałeś na moje proste pytanie.Jakie źródło informacji jest dla Ciebie wiarygodne?Po drugie odszedlem w tym poscie od polityki i juz nie nie wracam,bo nie jest to sedno tego tematu.Ty z kolei z uporem maniaka wracasz do polityki.Nie umiesz dyskutować na temat?Pewnie zaraz napiszesz ze ten temat jest ściśle związany z polityka.Ma dobra sprawe wszystko można podciągnąć ,połączyć z polityką.Trzeba umieć,rozgraniczyc pewne pojecia.Widac z Twojego postu,zawartość,wrecz niechec do ludzi z ktorymi nawet nie zamieniles pół slowa,ale juz plujesz na nich(fuj i tfu).Jeśli masz ochotę to zdradź mi za jaka frakcja polityczną optujesz?Ja juz sie wypowiedzialem na kogo głosowałem.Chociaż nie musisz tego robic,bo mam pewne przypuszczenia.
Do odniesienia się do Twojego idola zaprosiłeś mnie sam pisząc, że Mann w wieku 72 lat powinien dać miejsce młodym. Zabolało wskazanie braku logiki? To lepiej dobieraj argumenty. I nie oceniaj nic o mnie nie wiedząc czy odczuwam do kogoś niechęć, czy sympatię. Co do zasady - odnoszę się z niechęcią wobec wszystkich, którzy kłamią, manipulują, naginają rzeczywistość do chwilowych potrzeb i robią to za moje pieniądze. Bez względu na przynależność partyjną czy światopoglądową, dziś czy osiem lat temu.
Koniec z mojej strony, bo za chwilę w wątku mającym być merytorycznym zaczniemy rozważać wyższość fizyki smoleńskiej nad newtonowską. Masz zamiar kontynuować - poproszę na priv, bo tu więcej do Twoich jakże wyważonych wycieczek ad personam odnosić się nie zamierzam.
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + ATL HD 310
- amrowek
Oj będzie ciężko bo i wyjść na dwór ciężko i niebezpiecznie zostaje tylko zimny prysznic