Ania Gacek wyrzucona z Trójki

Wór bez dna, czyli wszystko co nie pasowałoby powyżej
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
amrowek

Re: Ania Gacek wyrzucona z Trójki

Post autor: amrowek »

A ja tak myślę ze zrobili miejsce dla..... Zenka M :mrgreen:
https://www.polskieradio.pl/Portal/Sche ... edule.aspx

sobota godz,22.oo audycja muzyczna
poniedziałek godz.19.00 audycja muzyczna
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
Awatar użytkownika
Bart_S
Gramofon: SONY PS-X60

Post autor: Bart_S »

trafalgar pisze:
13 mar 2020, 12:45
A Ciebie to co zadowoli?Jakie źródło dla Ciebie jest wiarygodne? W wieku 72 lat to Mann na emeryturkę powinien się udać ,dać miejsce dla młodych dziennikarzy radiowych.Ja Cię czytam to zaczynam nabierać przekonania że Ty jesteś jakiś kuzyn tej całej Gacek.... :lol:
Oj Panie Kolego, stosujmy równą miarkę... skoro prawy (fuj) i sprawiedliwy (tfu) ojciec narodu może w tym samym wieku co Pan Wojtek siać zamęt w kraju i zagranicą, to czemu odmawiać Panu Wojtkowi „aż” siedmiu godzin anteny w tygodniu? Coś mi się wydaje, że taką odrobinkę ideologię Kalego uprawiasz😉
a co do Pani Ani - żałuję szczerze, ale nawet nigdy nie spotkałem (w odróżnieniu od Pana Wojtka).
O jakości WP wypowiadać się nie należy - ostatnio bliżej im do szczujni pokroju Pereiry i Karnowskich niż do obiektywnych mediów... chyba nawet ministra zero ostro ostatnio wspierali, nie? 😄
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + ATL HD 310
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
akamel

Post autor: akamel »

bms01pl pisze:
13 mar 2020, 18:38
[
O jakości WP wypowiadać się nie należy - ostatnio bliżej im do szczujni pokroju Pereiry i Karnowskich niż do obiektywnych mediów... chyba nawet ministra zero ostro ostatnio wspierali, nie? 😄
Czy jest jakieś medium, które nie zasługuje na takie epitety... No oprócz wybiórczej pewnie. Wygląda, że masz problem z pluralizmem... Czyli wszystko co piszą nie po mojej myśli to szczujnia 😁
Ten temat staje się nudny...
Awatar użytkownika
amrowek

akamel pisze:
13 mar 2020, 18:55
bms01pl pisze:
[
Czy jest jakieś medium, które nie zasługuje na takie epitety... No oprócz wybiórczej pewnie. Wygląda, że masz problem z pluralizmem... Czyli wszystko co piszą nie po mojej myśli to szczujnia 😁
Ten temat staje się nudny...
Problem w tym że są MY i ONI. Media albo są za albo przeciw rządowi i rządzącym
Tylko , że patrząc po ruchach Trójki to od jakiegoś czasu
Nie liczy się fachowośc tylko bierność ,mierność i wierność.
Nie przeszadzają mi poglady redaktora jesli to co robi robl fachowo i profesjonalnie a przy tym ciekawie.

Ale jak słucham tych pseudo fachowców, redaktorków czy autorytetów od wszystkiego , prześcigających się w lizusostwie , klakierstwie dla rządzacych trójka i nie tylko to mam mdłóści,

Trójka bez Mana I Gacek to już nie bedzie ta sama Trójka
Ostatnio zmieniony 13 mar 2020, 19:12 przez amrowek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
trafalgar
Gramofon: Kenwood KP 990

Post autor: trafalgar »

bms01pl pisze:
trafalgar pisze:
13 mar 2020, 12:45
A Ciebie to co zadowoli?Jakie źródło dla Ciebie jest wiarygodne? W wieku 72 lat to Mann na emeryturkę powinien się udać ,dać miejsce dla młodych dziennikarzy radiowych.Ja Cię czytam to zaczynam nabierać przekonania że Ty jesteś jakiś kuzyn tej całej Gacek.... :lol:
Oj Panie Kolego, stosujmy równą miarkę... skoro prawy (fuj) i sprawiedliwy (tfu) ojciec narodu może w tym samym wieku co Pan Wojtek siać zamęt w kraju i zagranicą, to czemu odmawiać Panu Wojtkowi „aż” siedmiu godzin anteny w tygodniu? Coś mi się wydaje, że taką odrobinkę ideologię Kalego uprawiasz😉
a co do Pani Ani - żałuję szczerze, ale nawet nigdy nie spotkałem (w odróżnieniu od Pana Wojtka).
Po pierwsze,nie odpowiedziałeś na moje proste pytanie.Jakie źródło informacji jest dla Ciebie wiarygodne?Po drugie odszedlem w tym poscie od polityki i juz nie nie wracam,bo nie jest to sedno tego tematu.Ty z kolei z uporem maniaka wracasz do polityki.Nie umiesz dyskutować na temat?Pewnie zaraz napiszesz ze ten temat jest ściśle związany z polityka.Ma dobra sprawe wszystko można podciągnąć ,połączyć z polityką.Trzeba umieć,rozgraniczyc pewne pojecia.Widac z Twojego postu,zawartość,wrecz niechec do ludzi z ktorymi nawet nie zamieniles pół slowa,ale juz plujesz na nich(fuj i tfu).Jeśli masz ochotę to zdradź mi za jaka frakcja polityczną optujesz?Ja juz sie wypowiedzialem na kogo głosowałem.Chociaż nie musisz tego robic,bo mam pewne przypuszczenia.
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

Wybacz traf, może nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale sam robisz z siebie teraz hipokrytę grubego kalibru, skoro w jednym proście próbujesz się wybielić transparentem "ja nie wracam do polityki bo to nie sedno tematu", a parę zdań dalej domagasz się by Twój interlokutor ujawnił swoje preferencje wyborcze.

Nie ma co robić sobie tutaj niepotrzebnych konfliktów, ale spójrzmy też prawdzie w oczy - skoro wyrzucasz innym że "plują" to czemu Tobie ślina cieknie?
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=6&t=6268
Awatar użytkownika
trafalgar

Wojtek pisze:
13 mar 2020, 23:45
Wybacz traf, może nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale sam robisz z siebie teraz hipokrytę grubego kalibru, skoro w jednym proście próbujesz się wybielić transparentem "ja nie wracam do polityki bo to nie sedno tematu", a parę zdań dalej domagasz się by Twój interlokutor ujawnił swoje preferencje wyborcze.

Nie ma co robić sobie tutaj niepotrzebnych konfliktów, ale spójrzmy też prawdzie w oczy - skoro wyrzucasz innym że "plują" to czemu Tobie ślina cieknie?
Czytaj chlopie ze zrozumieniem.Znasz znaczenie slowa"domagac sie"?Wskaż ten wyraz u mnie w osratnim poście.Ślina mi cieknie?Śmieszne to ,to.
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Odwracasz kota ogonem, kolejny zresztą raz w tym wątku. Nie zawodzisz, hipokryto.
Awatar użytkownika
trafalgar

Wojtek pisze:
14 mar 2020, 00:01
Odwracasz kota ogonem, kolejny zresztą raz w tym wątku. Nie zawodzisz, hipokryto.
Wzajemnie
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

"Wzajemnie"? :D

Człowieku, daruj sobie, nic mi nie możesz zarzucić tylko robisz teraz ucieczki bo nie wiesz jak się odgryźć.

Trudno żeby ktokolwiek Ciebie traktował poważnie w dyskusji jeśli potrafisz samego siebie pogrążać w ten sposób.
Latro
Gramofon: Technics SL1300

Post autor: Latro »

Ulica, zagranica i jak widać winyl.net też :clap: Zresztą pan Tusk coś wspominał o internecie, że wasz. Mało was, ale grunt żeby antagonizować, żeby siać nienawiść pod byle pretekstem. Każda bzdura się nada byle bylo głośno, byle były emocje i niestety byle nie było rozumu. :doh:
Muzyka, TV Republika i styka
Ratujmy nasze bobry!
I takie tam 100 bzdetów :lol:
Awatar użytkownika
amrowek

Politycy mają swoj cel. Zarówno ci rządzący jak i opozycja .A my?. Dajemy się zmanipulować . Bez obrazy ale niektórzy łykają te głodne kawałki co rzucają politycy jak pelikan ryby. i skaczą sobie do gardeł aby przegryźć tętnice dokopać adwersarzowi . Ocierają pot z czoła w imię dobrze spełnionego obowiązku i poczucia wobec wierności byle jakiego prezesa.
Awatar użytkownika
Bart_S
Gramofon: SONY PS-X60

Post autor: Bart_S »

trafalgar pisze:
13 mar 2020, 19:12
Po pierwsze,nie odpowiedziałeś na moje proste pytanie.Jakie źródło informacji jest dla Ciebie wiarygodne?Po drugie odszedlem w tym poscie od polityki i juz nie nie wracam,bo nie jest to sedno tego tematu.Ty z kolei z uporem maniaka wracasz do polityki.Nie umiesz dyskutować na temat?Pewnie zaraz napiszesz ze ten temat jest ściśle związany z polityka.Ma dobra sprawe wszystko można podciągnąć ,połączyć z polityką.Trzeba umieć,rozgraniczyc pewne pojecia.Widac z Twojego postu,zawartość,wrecz niechec do ludzi z ktorymi nawet nie zamieniles pół slowa,ale juz plujesz na nich(fuj i tfu).Jeśli masz ochotę to zdradź mi za jaka frakcja polityczną optujesz?Ja juz sie wypowiedzialem na kogo głosowałem.Chociaż nie musisz tego robic,bo mam pewne przypuszczenia.
Traf, znajdź i przeanalizuj w zaciszu choć jeden mój post w tym wątku, w którym bezpośrednio odnoszę się do polityki, piszę jacy to ci dzisiejsi dobrzy a poprzedni źli albo na odwrót. Choć jeden. Odnoszę się do nierzetelnych i stronniczych dziennikarzy, ale nie do polityki. Odnoszę się do koniunkturalistów, którzy w mojej ocenie szkodzą polskiej kulturze i ogólnie społeczeństwu.

Do odniesienia się do Twojego idola zaprosiłeś mnie sam pisząc, że Mann w wieku 72 lat powinien dać miejsce młodym. Zabolało wskazanie braku logiki? To lepiej dobieraj argumenty. I nie oceniaj nic o mnie nie wiedząc czy odczuwam do kogoś niechęć, czy sympatię. Co do zasady - odnoszę się z niechęcią wobec wszystkich, którzy kłamią, manipulują, naginają rzeczywistość do chwilowych potrzeb i robią to za moje pieniądze. Bez względu na przynależność partyjną czy światopoglądową, dziś czy osiem lat temu.

Koniec z mojej strony, bo za chwilę w wątku mającym być merytorycznym zaczniemy rozważać wyższość fizyki smoleńskiej nad newtonowską. Masz zamiar kontynuować - poproszę na priv, bo tu więcej do Twoich jakże wyważonych wycieczek ad personam odnosić się nie zamierzam.
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + ATL HD 310
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
akamel

Post autor: akamel »

bms01pl pisze:
14 mar 2020, 08:03
wyższość fizyki smoleńskiej nad newtonowską
Jeśli chciałeś błysnąć elokwencją to słabo wyszło. Choć przyznaję, że trzymasz emocje na wodzy 😁
Pora wygaszać te debaty.
Awatar użytkownika
amrowek

akamel pisze:
14 mar 2020, 08:18
bms01pl pisze:
14 mar 2020, 08:03
wyższość fizyki smoleńskiej nad newtonowską
Pora wygaszać te debaty.
Oj będzie ciężko bo i wyjść na dwór ciężko i niebezpiecznie zostaje tylko zimny prysznic😁
ODPOWIEDZ