Tzn.?andre pisze:rozsądną kwotę
Przecież to znowu nie jest nic specjalnegoandre pisze:to nie zastanawiałbym się ani sekundy tylko brał

Chyba że nadal rozpatrujemy sprawę tylko w kontekście polskiego audio, a nie ogólnie.
Tzn.?andre pisze:rozsądną kwotę
Przecież to znowu nie jest nic specjalnegoandre pisze:to nie zastanawiałbym się ani sekundy tylko brał
nie tylko tyWojtek pisze:Po prostu sam wraz z rodziną i znajomymi przeszedłem "tą drogę" od strony użytkowej.
Nie uwazam ze Unitra jest boska i łoł i wogole bo to nie prawda, ale mowienie ze to zle, tylko dlatego ze to z prl-u tez jest bez sensu.Wojtek pisze:Nie, bo to by było dość kretyńskie z mojej (lub kogokolwiek) strony.
Yhym. Nie dziwię sięandre pisze:No tak za 500 gdyby się trafił
No i właśnie na tym polega problem, że niektórzy po tych doświadczeniach nadal siedzą tam gdzie siedzieli, jakby bez rozwoju.Kusma pisze:nie tylko ty
Dlatego powiedziałem przecież, że byłoby to dość kretyńskie z mojej strony, gdybym tak do tego podchodziłKusma pisze:ale mowienie ze to zle, tylko dlatego ze to z prl-u tez jest bez sensu.
OK, już dostałem etykietkę i chyba nie dociera do Ciebie/nie zrozumiałeś co napisałem powyżej (albo w to nie wierzysz po prostuKusma pisze:(jako "hejter" prl-u)
Bo do pewnych kwot budżetowych (niskich) faktycznie trudno się z tym nie zgodzić. "Nawet" mi, KusmaKusma pisze:ale mają też troche racji ci ktorzy niektore twory Zwiazku Unitra uważają za godne uwagi.
Wojtek pisze:Kusma pisze:(jako "hejter" prl-u)OK, już dostałem etykietkę i chyba nie dociera do Ciebie/nie zrozumiałeś co napisałem powyżej (albo w to nie wierzysz po prostu ). Powtórzę jeszcze raz, co by niektórzy zajarzyli (o ile się to da): coś co nazywam kiepskim/szmelcem jest wg mnie po prostu kiepskie.Każdy ma oczywiście prawo nie zgadzać się z moją opinią
sory w takim razie, moja wina nie zrozumialem, przyznaje się; nie mam zamiaru przypinac nikomu zadnej latkiWojtek pisze:Dlatego powiedziałem przecież, że byłoby to dość kretyńskie z mojej strony, gdybym tak do tego podchodził
luuuhuuuuuuuuuuuuuu !Wojtek pisze:Bo do pewnych kwot budżetowych (niskich) faktycznie trudno się z tym nie zgodzić. "Nawet" mi, Kusma