Panowie, zbierzcie się w kupę i uderzajcie do rządu po zadośćuczynienie jak ci od Amber Gold, którzy też liczyli na krociowe zyski, albo frankowicze. A na serio, to ja bym się na Waszym miejscu cieszył, gdyby sklep w ogóle zwrócił kasę...
ja bym się na Waszym miejscu cieszył, gdyby sklep w ogóle zwrócił kasę
Jak sobie czytam opinie o sklepie na Ceneo to jestem niemal pewny że masz rację, i Ci co opłacili z góry (ze mną kretynem włącznie) mogą mieć problemy z odzyskaniem środków.
Też dostałem, wydaje mi się, że to automat wysyła po zmianie statusu zamówienia.
Może jutro wyślą coś bardziej oficjalnego, choć wątpię. Co do zwrotu kasy - wydaje mi się, że to za duży sklep jednak żeby robili z tym problemy. Chyba że będą próbowali wciskać jakieś vouchery czy inne badziewia jak jedna z tanich linii lotniczych.
przed chwilą mi anulowali zamówienie. na szczęscie wziąłem za pobraniem.
Sony PS-X50
lampa EL34 by Misse, Yaqin MS-30L, Ugoda
Preamp PeeCeeBee
pre MaCaBRiaa
Philips CD 350 (mod by Martynka) Beogram CD 7000
DAC Topping D50S l1541gold dac (mod by Martynka)
Kolumny DIY
Chyba że będą próbowali wciskać jakieś vouchery czy inne badziewia jak jedna z tanich linii lotniczych.
Pewnie w linii którą masz na myśli miałem w ubiegłym roku wykupione dwie wycieczki (cztery przeloty, zakupione przed pandemią. Pierwsze loty miały się odbyć w maju, drugie w lipcu). Oddali całość co do grosza relatywnie sprawnie i bezboleśnie.
U mnie też anulowali ale wziąłem za pobraniem także specjalnie nie jestem zdziwiony. Taki promocje były aż za piękne żeby były prawdziwe. A tak z ciekawości spytam: ktoś w ogóle od nich dostał płyty czy wszyscy anulacja?
Luxman L230/Rotel RA820Bx3/Wega P120SH/Pickering V15/Stanton 680/Shure m75/Dual CD 1065/HK 27
Philips LFD 3428/Somic V2/AKG 240 Studio/Beyerdynamic DT 770/990 Pro