Ale żeś nakręcił Marcin

To jak już ustalilismy fakty, to teraz postaram sie w wolnej chwili posluchac co to za muza

Ale żeś nakręcił Marcin
Maciek, ciepło, coraz cieplej...Mawis pisze: ↑20 cze 2024, 13:21Ale żeś nakręcił MarcinZgłebiłem temat. Otóż VA to nie nazwa zespołu tylko skrót od Various
To jest kompilacja nagrań kilku zespolów, bodajże 6-u, ktore są wymienione na odwrocie. Tytuł sie zgadza. Wydane w 2006 w Finlandii a zespoły pochodzą z Brazylii.
To jak już ustalilismy fakty, to teraz postaram sie w wolnej chwili posluchac co to za muza![]()
Marcin, ale żeś wkręcił wszystkichmrcnoos pisze: ↑20 cze 2024, 20:00Maciek, ciepło, coraz cieplej...Mawis pisze: ↑20 cze 2024, 13:21Ale żeś nakręcił MarcinZgłebiłem temat. Otóż VA to nie nazwa zespołu tylko skrót od Various
To jest kompilacja nagrań kilku zespolów, bodajże 6-u, ktore są wymienione na odwrocie. Tytuł sie zgadza. Wydane w 2006 w Finlandii a zespoły pochodzą z Brazylii.
To jak już ustalilismy fakty, to teraz postaram sie w wolnej chwili posluchac co to za muza![]()
Ciekaw jestem Twojej opinii na temat tego jakże dynamicznego jazzu![]()
Spoko Marcin, w sumie fajna zabawa
Dokładnie! W dodatku wydany bez zarzutu, koperta papierowa z folią. Naprawde nie rozumiem reguł jakie rządzą wydawaniem CV. Raz jest tylko papierowa koperta a raz jest folia...
Z folią są z NRFu a bez z NRD, ot takie niemieckie tłoczenia