martin.h pisze: ↑19 gru 2022, 21:03
Wznowienie Blue Note 80, na stronie już w Classic, ale bez stickera i w chamskiej papierowej kopercie bez folii.
Te są fajne
Kiedyś musiałem Wam chłopaki napisać, że czegoś brakuje w serii BN CV i TP, bo Was lubię.

folia w środku, miękie, no i oryginalne BN jakby na to nie 'paczeć'. IS'y BN występują w ogóle w kilku rodzajach, zwykle charakterystycznych dla poszczególnych okresów wydawniczych firmy. Mam też różowe i w piegowate sygnaturki. Są jeszcze zdaje się niebieskie w ciapki malutkiego logo BN, musałbym sfocić.
piotrjazz pisze: ↑19 gru 2022, 20:56
Czekałem ,że w końcu się ktoś ujawni.
Liczyłem na Darkmana , ale chyba śnieg czy jakaś inna mgła go spowolniła

Dżizzas co za maruda

, jeszcze nie słuchałem, bo mi padły klocki i czujnik hamulcowy/e, Sandersa
tylko wyciąłem z opakowania i czeka. Klocki za to założone!
czaszka pisze: ↑19 gru 2022, 21:15
coś bym przytulił w dobrej cenie
Thembi, ma jeszcze być z Sandersów, bardzo fajna muzycznie, wydanie pierwotne o ile pamiętam było na Impulse czyli podobnie jak ww będzie transwerek z na Impulse/Verve RTI. Fajnie. na pewno kupię, bo niby mam ale okropnie zjechaną na imprezowych tokarkach za młodu.
To jakieś wyprze są brytyjskie? Kiedy?.. aha zaraz po świętach się domyślam. Informuj pse co będzie. Polecamy się.
darkman pisze: ↑19 gru 2022, 13:16
No bo co my tu mamy? 6 volumenów + wkładka linear notes z licznymi fotografiami i fajny (na oko) tekturen'box:
Jeszcze drobna uwaga co do boxu. Posłuchałem wczoraj obu vol gig's Stockholm i w zasadzie można powiedzieć, że w box dostajemy gratis materiał na 7LP, bo obie sztokholmskie, to wyjątkowo długie płyty. Może to komuś ułatwi wybór i decyzję

.. no i vol1,2 są w klasycznym trio, słucha się bombowo!