Hej, a mógłbyś opisać przełączanie pomiędzy wejściem coax a optycznym? Mam Wiim Pro Plus i niestety automatyczne nie działa, a klikanie z kolei na pilocie jest strasznie upierdliwe:(
DAC Fiio K11 R2R
-
- Gramofon: SONY PS X50
Re: DAC Fiio K11 R2R
DL103R/PSX50/ISKRA/EL34 by MISSE/TL800
WiiM Pro Plus
WiiM Pro Plus
- pablos
- Gramofon: Technics SL-100c
Bardzo łatwo i przyjemnie się to robi. Gdy sobie tak słucham w fotelu z CD po optycznym i chcę zmienić na Coax, to wstaję i podchodzę do CD. Wyłączam CD . Zmieniam klikając na Fiio zmiene źródła na Coax ( raz i pokrętłem, chyba że mi się pomyli to wtedy dwa razy) . I ruszam w drogę powrotną na fotel gdzie zostawiłem telefon i wrzucam sobie z Tidal czy Spotify co tam chcę.
Także szybka piłka...
Technics SL-100C, Focal Aria 936, ASR Emitter 1 plus, Phase Tech ea-3ii, Cambridge Audio Azur 840C
-
- Gramofon: SONY PS X50
Dzięki, już wcześniej myślałem o zakupie i chyba tak zrobię.Bardzo łatwo i przyjemnie się to robi. Gdy sobie tak słucham w fotelu z CD po optycznym i chcę zmienić na Coax, to wstaję i podchodzę do CD. Wyłączam CD . Zmieniam klikając na Fiio zmiene źródła na Coax ( raz i pokrętłem, chyba że mi się pomyli to wtedy dwa razy) . I ruszam w drogę powrotną na fotel gdzie zostawiłem telefon i wrzucam sobie z Tidal czy Spotify co tam chcę.
Także szybka piłka...
DL103R/PSX50/ISKRA/EL34 by MISSE/TL800
WiiM Pro Plus
WiiM Pro Plus
-
Szczęść Boże!
Dzięki miłościwe nam panującym przepisom, pozwoliłem sobie przetestować ów sprzęt.
W moim odczuciu K11 brzmi zdecydowanie bardziej analogowo od SMSL SU1.
Przy długich odsłuchach nie męczy...
Co do upgrade zasilania, na kanale YT iiWi Reviews jest zaproponował ifi powerX
Dzięki miłościwe nam panującym przepisom, pozwoliłem sobie przetestować ów sprzęt.
W moim odczuciu K11 brzmi zdecydowanie bardziej analogowo od SMSL SU1.

Przy długich odsłuchach nie męczy...
Co do upgrade zasilania, na kanale YT iiWi Reviews jest zaproponował ifi powerX