Naszła mnie taka myśl światła (tzn. wg mnie światła... czyli światła subiektywnie), że czasem coś-ktoś-czegoś potrzebuje i to COŚ występuje w przyrodzie w postaci tubki, szpuli, pojemnika min 100 ml a my potrzebujemy tego "ociupinkę"... może 1%, reszta na wieczny czas ląduje w szufladzie. Już nie chodzi o pieniądze, choć czasem nie są to groszowe sprawy, ale na pierwszym miejscu to miejsce w szufladzie mnie przynajmniej boli. Wiem, że są tacy co lubią mieć i koniec - rozumiem. Ale co byście powiedzieli na taką malutką pomoc sąsiedzką? Tzn. niekoniecznie sąsiedzką sensu stricto - w końcu wysyłka niektórych małych rzeczy to niewielki wydatek. Forma wymiany (kasa/piwo/dobre słowo) do ustalenia między osobami zainteresowanymi oczywiście. Ad rem!
Mam do zaoferowania gdyby ktoś potrzebował klej do plexi - podobno profesjonalny - Acrifix 192: Tuba użyta może w 1-2%. Jak ktoś ma potrzebę sklejenia pokrywy gramofonu - działa rewelacyjnie. Moja uwaga po użyciu - niestety klej jest mocno natychmiastowy, czas na poprawki w zasadzie nie istnieje. Dlatego trzeba mieć wszystko spasowane i przećwiczone na sucho - potem będzie za późno. Do tego ja klejąc moją pokrywę nałożyłem ciut za mało kleju - pokrywa trzyma super, ale gdybym dał trochę więcej to klejenie byłoby bardziej niewidoczne - szczelina wypełniona klejem staje się ładnie przezroczysta. Co prawda klej wówczas trochę wypłynie (ale nie spłynie - jest gęsty) i trudno go usunąć.
Można odebrać osobiście (okolice Łodzi) lub wyślę na koszt potrzebującego w dowolne miejsce w kraju. Prośba do ewentualnego zainteresowanego o puszczenie ogłoszenia dalej po użyciu

Niestety także mam swoje potrzeby - czy ktoś z kolegów nie posiada na zbyciu trochę słynnej licy 7x0,07 do okablowania wewnętrznego ramienia? Muszę niestety taką operację przeprowadzić. Rozumiem, że taka lica 7x0,07 jest traktowana jako 1 przewód wewnątrz ramienia? Wówczas potrzebowałbym 5x 1mb, czyli 5 mb

Dajcie znać co sądzicie o takim temacie? Potrzebny? Niepotrzebny? Zdublowany? Nie w tym miejscu? "Panie, d... Pan nie zawracaj"! Inne?
Paweł.