jestem nowy na forum i początkującym, jeżeli chodzi o gramofony i wszystko to, co z nimi związane, więc z góry przepraszam za swoje błędy.

Obecnie jestem posiadaczem gramofonu Dual CS601, któremu niestety skończyła się igła. Do tej pory była w nim zamontowana wkładka Shure M75 type D z igłą nieznanego pochodzenia (była razem z gramofonem, kiedy go dostałem). Mam obecnie również wkładkę z igłą z gramofonu Pro-Ject, dokładnie taką: http://www.project-audio.com/main.php?p ... es&lang=en
Czy jest jakaś możliwość, żeby korzystać z tej wkładki firmy Pro-Ject na moim gramofonie, ponieważ mocowanie jest inne niż w Shure? Czy jest jakaś przejściówka, którą można zamontować do niej?
A jeśli nie, to jaką igłę polecacie do tej wkładki Shure, tylko taką w rozsądnej cenie, dla muzyka, który jest gramofonowym laikiem

Z góry dziękuję za pomoc.

ale niestety igła wygląda na zjechaną do zera. widzę, użytkownik hubertgal się raczej nie udziela na forum od tego postu... może mi ktoś powiedzieć, czy do tej igły którą zamówił Shure N75 też potrzebna jest przejściówka?
 ale niestety igła wygląda na zjechaną do zera. widzę, użytkownik hubertgal się raczej nie udziela na forum od tego postu... może mi ktoś powiedzieć, czy do tej igły którą zamówił Shure N75 też potrzebna jest przejściówka?