jestem po kolejnych probach , tak przy wyjeciu wtyczki , ale po wlaczeniu buczy bardziej - jak jest sam pre to bardzo slabo , po podieciu gramofonu glosniej , a po podpieciu gramofonu do pradu już delikatnie mocnoej tylko (zmienia sie tez czestotliwosc tego buczenia jakby)
no ale jak mowilem zrobilem dzisiaj jeszcze kilka prob - wykluczylem chyba pre , bo podlaczylem jego wejscie do wyjscia sluchawkowego w tv , natomiast wyjscie do wierzy - głos był bardziej basowy, ale tego się spodziewałem, ale tego darcia nie było (!) , natomiast po podpieciu gramofonu bezposrednio do wiezy i zglosnieniu na maksa cos tam jednak cichutko buczy - wiadomo duzo nizszy poziom glosnosci, ale dalo sie uslyszec, uziemienie bylo juz wszedzie - nawet rozkrecilem jedna wieze zeby sie do blachy dostac , bylo podlaczone do kina domowego , a potem jeszcze do pre i to nic nie zmienia. Także chyba gramofon ? dzisiaj juz jechałem tylko jednym kanałem (ale go zmieniałem) bo nie chciało mi się przełączać wszystkiego tyle razy ... acha i wypróbowałem już na tym chyba 5 kompletów kabli - w tym jedne konkretne
kurde ogladam teraz tv na tym pre i jest kozacki dzwiek ...