Witam, tak jak w temacie.
Sprzęt miał by grać ze wzmacniaczem Pioneer SA-408 i kolumnami Tonsil Fenix II. Czy ktoś z forumowiczów ma coś do zaoferowania? Mam obawy przed kupowaniem gramofonu na allegro od handlarzy.
Dodam ze to był by mój pierwszy gramofon. Myślałem nad Technicsem, Pioneerem lub Dualem.
Pozdrawiam
Kupię Gramofon do 300-400zł
-
- filippo
Re: Kupię Gramofon do 300-400zł
Z tego co zdążyłem się zorientować tutaj też są ludzie którzy handlują na portalachjezior-92 pisze:Witam, tak jak w temacie.
Sprzęt miał by grać ze wzmacniaczem Pioneer SA-408 i kolumnami Tonsil Fenix II. Czy ktoś z forumowiczów ma coś do zaoferowania? Mam obawy przed kupowaniem gramofonu na allegro od handlarzy.
Dodam ze to był by mój pierwszy gramofon. Myślałem nad Technicsem, Pioneerem lub Dualem.
Pozdrawiam

Ustaw sobie może w kryteriach wyszukiwania swoją okolicę bo jak znajdziesz coś w swoich "widełkach" to będziesz mógł pojechać i sprawdzić sprzęt na miejscu. Możesz przejrzeć okoliczne komisy ze sprzętem elektronicznym czy lombardy - można się naciąć ale można i trafić coś ciekawego - często moda na gramofony w takie miejsca jeszcze nie dotarła.
Powodzenia
Up The Punx
Gramofony Yamaha PF-30 i Luxor Skantic 9304; Przedwzmacniacz Yamaha C65; Wzmacniacz KD Yamaha HTR-2067; Magnetofon Yamaha KX-W332 R; DVD Yamaha BD-S477; Głośniki Yamaha NS-P60 i NS-50F; Superniskotonowy Yamaha YST-SW012
Gramofony Yamaha PF-30 i Luxor Skantic 9304; Przedwzmacniacz Yamaha C65; Wzmacniacz KD Yamaha HTR-2067; Magnetofon Yamaha KX-W332 R; DVD Yamaha BD-S477; Głośniki Yamaha NS-P60 i NS-50F; Superniskotonowy Yamaha YST-SW012