jestem reporterem radiowej Czwórki i przygotowuję audycję dotyczącą gramofonów. Szukam entuzjasty winyli i gramofonów. Chodziłoby o nagranie trwające mniej więcej 15-20 minut. Szukam osoby która bez wchodzenia w głębokie szczegóły opowiedziałaby mi o swoim hobby i sprzęcie. Audycja jest przeznaczona też dla osób, które nie interesują się głęboko zagadnieniami audio, więc potrzebuję raczej wyjaśnień podstawowych pojęć, opowiedzenia co potrzebne jest na start, ile trzeba wydać na to pieniędzy by móc choćby posmakować czym jest muzyka z winyli.
Audycję muszę mieć gotową na najbliższy wtorek na 15.00, także dysponuję czasem jutro, w poniedziałek i we wtorek( w ten ostatni dzień tak do 13 byłoby optymalnie). Szukam ludzi, z którymi mógłbym porozmawiać w Warszawie - najlepiej w radiu przy al. niepodległości 77/85, lub w jakimś cichym miejscu - jak jest potrzeba mogę nawet podjechać do mieszkania.
Jeśli któryś z Was miałby ochotę wziąć udział w takim nagraniu proszę o kontakt - pisanie pod tym postem, prywatne wiadomości, najlepiej maile na michal.matus@polskieradio.pl. W wiadomościach, proszę zawrzyjcie swój numer telefonu - będziemy mogli łatwiej się dogadać.
Pozdrawiam i czekam na Wasze odpowiedzi.

Michał