Jak w temacie - mam do sprzedania w/w wieżyczkę, której raczej nie trzeba przedstawiać, natomiast tym, którzy nie spotkali się jeszcze z Yamahą Pianocraft proponuję pogrzebać w necie, najlepszy sposób żeby szybko dowiedzieć się co to za cudo. Sprzęt jest używany przeze mnie od momentu zakupu do tej pory bez najmniejszych problemów, zadbany, używany niezbyt często jako drugi system, tzw. sypialniany grajek

. 100% sprawny, w stanie bez mała idealnym, troszkę płytkich rysek na obudowach głośników od nieuważnego czyszczenia (lakier na wysoki połysk), dla mnie rzecz pomijalna, normalnie tego nie widać, fronty w stanie idealnym, żadnej ryski - tej części głośników nie pozwalałem dotykać mojej kobiecie, czyściłem sam

. Pełny zestaw jak ze sklepu, dwa piloty, wszystkie papiery, folie i folijki.
A teraz wisienka

Głośniki zostały zmodyfikowane wg projektu McGyver'a z forum audiostereo.pl: zmienione okablowanie wewnętrzne na Cordial, wymienione kondensatory na SCR MKP, ceramiczne rezystory zmieniłem na markowe Mills MRA, skrzynki wyklejone matą bitumiczną i wytłumione watą. Zmiany kosztowały ok. 300 zł a przyniosły efekt w postaci lepszej stereofonii, polepszonego brzmienia wysokich tonów, lepszej kontroli basu i poprawy jego brzmienia. Po zmianach ten i tak bardzo dobry sprzęcik, gra zupełnie bez kompleksów w zestawieniu ze sprzętem z wyższej półki, gorąco polecam i zachęcam do kupienia

. Zdjęcia wysyłam na życzenie, preferuję odbiór osobisty w Warszawie - to są dwa spore pudła, ale oczywiście wysyłka wchodzi w grę. Jeśli ktoś będzie miał takie życzenie mogę zrealizować sprzedaż przez moje konto na Allegro (dojdą koszty prowizji)
Cena: 850 zł z wysyłką, do negocjacji

Dzwońcie, piszcie sms-y i maile
505 669 966
Mariusz