MARANTZ CD17KI

ODPOWIEDZ
kalafior1111
Gramofon: JVC QL-A7

MARANTZ CD17KI

Post autor: kalafior1111 »

Cześć i czołem,na sprzedaż wystawiam wyśmienitego grajka jakim jest bez wątpienia Marantz CD 17 KI.
Miał być dla przyjaciela,ponieważ mam identyczny tylko czarny i był nim zauroczony,długo szukaliśmy zadbanego egzemplarza ,niestety życie pisze własne scenariusze i CD musi znaleźć nowego właściciela.
Uszanowany,w zeszłym roku wymieniony laser,niewielkie ślady użytkowania, na pilocie lekka wgniotka.
Jest to fantastyczny cedek potrafiący wyrwać z butów a jednocześnie być bardzo muzykalnym,mam go już ponad 10lat i wciąż cieszy jak uczniaka.
Zbudowany perfekcyjnie.Zdjęcie poglądowe wnętrza mojego egzemplarza.
Proszę nie mylić modelu ze zwykłą 17-tką bo to nieporozumienie,miałem swego czasu oba.
Wersja KI (Ken Ishiwata): Ulepszenia obejmują nową miedzianą płytę dolną, ulepszony transformator toroidalny oraz niezależny analogowy stopień wyjściowy.Napęd: VAM1201.Przetwornik D/A: PCM1716E.Pasmo przenoszenia: 5 Hz – 20 kHz.Stosunek sygnał/szum: 103 dB.Całkowite zniekształcenia harmoniczne (THD): 0.002%.Separacja kanałów: 100 dB.Wyjścia: Cyfrowe (koaksjalne, optyczne) oraz analogowe RCA (2.2V).
Waga ponad 8kg.

Zapraszam na odsłuch,wysyłka pomimo b.dobrego spakowania zawsze niesie duże ryzyko uszkodzenia.
Cena 2400
Załączniki
kopia3.jpg
kopia2.jpg
kopia1.jpg
kopia10.jpg
kopia9.jpg
kopia4.jpg
kopia3.jpg
kopia2.jpg
kopia1.jpg
kopia.jpg
Aktualnie: JVC QL-A7, dyskretniok vs Jaculek,Denon AU-320,Ortofon Rondo Bronz,Dynavector 30C,Marantz CD-17 K.I.Signature,2xLuxman M-02,C-O2,Luxman R1500,Pioneer SX-650,Luxkit A3550,Rotel RA-1412,Sonab OA116, Tannoy Arden HPD385/8
ODPOWIEDZ