Cześć i czołem,na sprzedaż wystawiam wyśmienitego grajka jakim jest bez wątpienia Marantz CD 17 KI.
Miał być dla przyjaciela,ponieważ mam identyczny tylko czarny i był nim zauroczony,długo szukaliśmy zadbanego egzemplarza ,niestety życie pisze własne scenariusze i CD musi znaleźć nowego właściciela.
Uszanowany,w zeszłym roku wymieniony laser,niewielkie ślady użytkowania, na pilocie lekka wgniotka.
Jest to fantastyczny cedek potrafiący wyrwać z butów a jednocześnie być bardzo muzykalnym,mam go już ponad 10lat i wciąż cieszy jak uczniaka.
Zbudowany perfekcyjnie.Zdjęcie poglądowe wnętrza mojego egzemplarza.
Proszę nie mylić modelu ze zwykłą 17-tką bo to nieporozumienie,miałem swego czasu oba.
Wersja KI (Ken Ishiwata): Ulepszenia obejmują nową miedzianą płytę dolną, ulepszony transformator toroidalny oraz niezależny analogowy stopień wyjściowy.Napęd: VAM1201.Przetwornik D/A: PCM1716E.Pasmo przenoszenia: 5 Hz – 20 kHz.Stosunek sygnał/szum: 103 dB.Całkowite zniekształcenia harmoniczne (THD): 0.002%.Separacja kanałów: 100 dB.Wyjścia: Cyfrowe (koaksjalne, optyczne) oraz analogowe RCA (2.2V).
Waga ponad 8kg.
Zapraszam na odsłuch,wysyłka pomimo b.dobrego spakowania zawsze niesie duże ryzyko uszkodzenia.
Cena 2400
MARANTZ CD17KI
-
kalafior1111
- Gramofon: JVC QL-A7
MARANTZ CD17KI
Aktualnie: JVC QL-A7, dyskretniok vs Jaculek,Denon AU-320,Ortofon Rondo Bronz,Dynavector 30C,Marantz CD-17 K.I.Signature,2xLuxman M-02,C-O2,Luxman R1500,Pioneer SX-650,Luxkit A3550,Rotel RA-1412,Sonab OA116, Tannoy Arden HPD385/8