Cześć.
Mam do sprzedania wzmacniacz Kenwood KA-405 i dedykowany do niego tuner KT-413. Stoi w biurze i się kurzy, więc chętnie oddam w dobre ręce. Jakiś czas temu sprzęt przeszedł przegląd u Marcina - więcej można poczytać np. tutaj: viewtopic.php?p=404278#p404278
Jeszcze przed opisanym w poście Marcina przeglądem grał bardzo przyjemnie ale wymiana kondensatorów podziałała jeszcze na plus.
Z mankamentów - ułamane końcówki przełączników loudness i kolumn. Same przełączniki da się przełączać tym co jest, uszkodzenia mało widoczne ale uczciwie przyznaję się bez bicia do tych niewielkich, nie wpływających na funkcjonalność sprzętu niedociągnięć. Panel przedni praktycznie w idealnym stanie, pozostałe części obudowy również.
Cena jaka mnie interesuje to 1500,00 zł do rozsądnej negocjacji. Wysyłka po mojej stronie.
Poniżej kilka zdjęć:
Kenwood KA-405 + KT-413
-
- Gramofon: Micro Seiki DD-7
Kenwood KA-405 + KT-413
Sony PS-X75 [Empire 4000] // Restek Tensor // Restek Vector // preamp klon Audio Note by MISSE // Infinity RS II
Micro Seiki DD-7 [Ortofon 2m Black] // NAD 160A // Buphono // Monitor Audio Silver 6G 200
Micro Seiki DD-7 [Ortofon 2m Black] // NAD 160A // Buphono // Monitor Audio Silver 6G 200