Kenwood KD-3070
-
- Gramofon: Technics Sl-Q2
Kenwood KD-3070
Jestem na giełdzie staroci. Jest taki sprzęt na sprzedaż. Stan dobry+ wkladka shure dm 103 me. Cena ostateczna 1000zł. Co myślicie o takim sprzęcie? Warto?
Instagram: tengoscod_winyli
-
Re: Kenwood KD-3070
Niestety nie mogę załączyć zdjęć. Stan ogólnie w porządku, pokrywa oryginalna. Ogólnie to tylko kosmetyka, sporo kurzu i tyle.
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
Wszystko zależy czy sprawny. Cena nie jest jakaś mocno okazyjna, jak poszukasz na ebayu czy po innych olx, jesteś w stanie wyrwać w tej kwocie taki sprawny egzemplarz. jeśli masz możliwość sprawdzenia obrotów, to już coś będziesz wiedział.
Finansowo - nie jest to jakaś super cena, choć jeśli jest sprawny i nie zniszczony, to nie przepłacisz. Zwłaszcza przy dobrej pokrywie. Jeśli uszkodzony napęd, będzie trudniej, to nie paskowiec, gdzie większość problemów załatwiał nowy pasek
Finansowo - nie jest to jakaś super cena, choć jeśli jest sprawny i nie zniszczony, to nie przepłacisz. Zwłaszcza przy dobrej pokrywie. Jeśli uszkodzony napęd, będzie trudniej, to nie paskowiec, gdzie większość problemów załatwiał nowy pasek

-
Tak właśnie myślałem. Gdyby cena była niższa max 700 to bym się skusił 

- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
Ty widzisz sprzęt
Nie wiem czy przy Twoim Technicsie to był by krok naprzód. Choć drewno ma swój urok i mnie tez kreci ładnie wypolerowana, olejowana bądź politurowana powierzchnia.

-
Dokładnie. Sprzęt bardzo ciekawy ale w porównaniu do mojego slq2 byłby to raczej mały progres. Jeśli byłby to w ogóle progres
kiedyś nadejdzie czas na upgrade