jak w tytule posiadam ramię JELCO AS 200 a wraz z nim nieoryginalny headshell a przy okazji chcę wymienić wkładkę na JELCO 4C-1X która mając szerokość 18,5mm nie wchodzi mi w obecny koszyk co zmusza mnie do zmiany do zmiany tego akcesorium. Nie udało mi się znaleźć nigdzie manuala do tego ramienia oraz opisu jakiegokolwiek z parametrami i nie wiem jakie wagi są dopuszczalne do zastosowania. Obecny koszyk waży bez wkładki waży 6,9g i posiadał na sobie wkładkę AKAI PC 100 o masie 7g(informacje od wuja googla). Wkładka którą chcę zastosować ma masę 6,4g i teraz chciałbym się dowiedzieć jaki jest przedział masy odpowiedni dla tego ramienia do zastosowania lub do jakiej masy dążyć żeby to miało sens, dobrze funkcjonowały z tym ramieniem?
Czy ktoś z forumowiczów będzie w stanie mi coś podpowiedzieć lub pokierować gdzie takich rzetelnych informacji wyszukać?
P.S.- jeśli temat z czapy lub w złym miejscu albo nie tak zamieszczony to śmiało ganić bo pewnie jak na wszystkich forach są standardy a nie chciałbym swoim postem podpaść na starcie