gramofon Dual CS 731Q , sprzedam

Zablokowany
wig
Gramofon: TEAC TN-5BB

gramofon Dual CS 731Q , sprzedam

Post autor: wig »

Dzień dobry
Z uwagi na zmianę gramofonu na inny model , po kilku latach użtkowania sprzedam mojego Duala 731Q.
Jest to pełen automat, gotowy do odtwarzania po podłaczeniu. Kompletny z oryginalna wkładką, igłą w dobrym stanie.
Istnieje możliwość dokupienia adaptera wkładki i stosowania wkładek 1/2 cala. Osiągalne na allegro, eBay.
Opinie o tym sprzęcie z łatwością sa do znalezienia w necie, jeden z najwyżej ocenianych Duali.

Gramofon w bardzo ładnym stanie wizualnym, niepoobijany, wszystkie napisy są ok.
Pokrywa w bardzo dobrym stanie, minimalne ryski, nie jest nigdzie pęknieta.
Stan techniczny - pracuje od dnia zakupu od poprzedniego własciciela bez problemów, wszystkie funkcje działają, jak nalezy.
Gramofon jest z oryginalną wkładką ULM 60E , założona igła Dual Ortofon DN 155E. Stan igły bardzo dobry, jeszcze jakiś czas posłuży.
Jeżeli kupujący się zdecyduje na zakup, to za 250 zł mogę sprzedać nowiutką igłę Dual Ortofon DN 155E, kupiona u Thakkera i czekała na swój czas.
Przed zakupem był gruntownie serwisowany, sprawdzony, ale to było kilka lat temu. U mnie działał bez zarzutu, więc nie grzebałem.
Używam preamp Vincent PHO-700 , wzmacnaicz hybrydowy LAR 120H, moim zdaniem barzdo dobrze się ten system zgrywa.
Nie mam oryginalnego kartonu, więc najchętniej wolałbym sprzdać z odbiorem osobistym, po sprawdzeniu, przesłuchaniu na miejscu w Toruniu.
Możliwy byłby także mój osobisty dowóz na terenie kujawsko-pomorskiego , także czesto bywam w Trójmieście, Staqrogardzie Gdańskim, Tczewie,
Wszystko do dogadania.
link do ogłoszenia na OLX
https://www.olx.pl/d/oferta/gramofon-du ... ro_listing

Cena za ten gramofon : 1 500 zł.
Proszę zainteresowanych o kontakt przez PW.
uzupełniłem galerię zdjęć, dzisiaj zrobione.
Załączniki
IMG_1292.jpg
IMG_1291.jpg
IMG_1288.jpg
IMG_1287.jpg
731Q_4.jpg
731Q_2.jpg
731Q_3.jpg
Pathos Logos, Lector CDP-603, Audio Physic Avanti, TEAC TN-5BB, KECES EPhono. kable : Solide Core Audio, Zu Audio Bok, Zavfino Prima MK2, Arini Audio Dark Starr, MB Audio Hybrid 2 phono, MB Audio Diamond XLR, Equlibrium Pure IC Ultimate
wig
Gramofon: TEAC TN-5BB

Re: gramofon Dual CS 731Q , sprzedam

Post autor: wig »

Proszę o zamknięcie, już nieaktualne
Pathos Logos, Lector CDP-603, Audio Physic Avanti, TEAC TN-5BB, KECES EPhono. kable : Solide Core Audio, Zu Audio Bok, Zavfino Prima MK2, Arini Audio Dark Starr, MB Audio Hybrid 2 phono, MB Audio Diamond XLR, Equlibrium Pure IC Ultimate
Zablokowany