(-)1. Denon DL103R - stan zachowania gabinetowy, komplet z pudełkiem, dokumentacją itd, jak fabryka dała, szufladowiec zapasowy, ostatnie 3,5 roku nie zakładana (mam 2 sztuki). Import z Japonii. Przebieg około 100 h, stan znakomity. - sprzedana
(raczej bez śrubek wszystko, ale jak coś pytamy).
(-)3. Shure M44C, igła zdaje się Jico, muszę sprawdzić ale -sprzedana
(-)4. Philips 400MK3, bdb igła aftermarketowa ZAFIRA HE hipereliptyk = promo - sprzedana
(-)5. Ortofon MCLO MC20MK2 igła 20 h ledwie ułożona "wygrzana" po retipie (eliptyczna-szczegóły podam) - realizacja - sprzedana
(-)6. Empire 1000ZYX - zeszła
(-)7. Shure M97xE, igła org., używana, komplet kolekcjonerski z etui i akcesoriami, komplet.
(opis w wątku) - sold /w realizacji/
(-)8. SUT mini transformatory Empire ET-1 (ortofon T-5,Sony HT-10) - sprzedane
(-)9. Lampowy wzmak zintegrowany PP Yaqin MS30L RFT+org.(1szy właściciel)- sprzedany
(-)10. iFi nano iDSD (DAC chipset), nowa cena, bo mi to leży nieużywane, tylko w konkretnym celu to miałem.
Proszę nie pytać czy we/wy takie, czy owakie bo się na tym nie znam. Proszę sobie wyszukać. Stan doskonały, jak na zdjęciach. - sprzedany !
(-)11. Igła Shure N95ED Eliptical Diamond typ prod. wamat/north (Fabrikat:Stylus Co.Japan) pudełeczko/igła z osłonką opuszczaną/, stan znakomity, przebieg znikomy max 5LP, kilka płyt - zakup do testowania porównawczego tylko kiedyś i sobie leży.
Cena: sprzedana
Ceny, opis w wątku. Wszystko bez headshelli, ale jak coś to dopasuję, chociaż moim zdaniem najlepiej sobie sprawić po swojemu pod gramofon itd.
(zdjęcia tak, pomoc logistyczna tak)
Paczkomat 14.99 .. well już 17 PPG'ów