Mam możliwość zabrania od dziadków amplituner unitra Diora ws 354. Tylko nie wiem czy jest sens, dodam, że dopiero zaczynam przygodę z czarną płytą. Może macie ten wzmacniacz jeśli tak dajcie znać jak wam się sprawuje. Pozdrawiam wszystkich
Amplituner unitra Diora ws 354
-
Uroczo
Amplituner unitra Diora ws 354
Cześć,
Mam możliwość zabrania od dziadków amplituner unitra Diora ws 354. Tylko nie wiem czy jest sens, dodam, że dopiero zaczynam przygodę z czarną płytą. Może macie ten wzmacniacz jeśli tak dajcie znać jak wam się sprawuje. Pozdrawiam wszystkich
- gravediggie
- Gramofon: JVC & Schneider
Re: Amplituner unitra Diora ws 354
Też pytanie. Weź, podziękuj dziadkom i napisz nam jak wrażenia. Jeżeli dopiero zaczynasz jak piszesz to od czegoś trza zacząć a doświadczenia nabędziesz bezcenne
.
JVC JL-A1|Shure M75|MMCF10|Dual CV 6020|Canton Karat 920
Milijon kabli..
Milijon kabli..
-
andre
Re: Amplituner unitra Diora ws 354
WS 354 to wzmacniacz. Bardzo dobrze oceniany! Jedno czego nie wolno to używać go do długotrwałego łomotu bo się lubi przegrzewać. Do spokojnego grania jak najbardziej.