Opakowania (oryginalne pudełko) nie zapodziałem, jak piszą w ogłoszeniach.. - u mnie jest wszystko.
(igła ma spory przebieg, ale nadal na chodzie, zdjęcia igły mogę wykonać zapewne , po jakimś czasie można dać inną igłę np ze szlifem eliptycznym/100 lub naked diamond/120, to dość dobra opcja do tego korpusu).
Wkładka używana(!). Szlif igły Fine Line.
zdjęcia - tu:
viewtopic.php?f=42&t=10339
Na życzenie mogę dorobić fotki i na PW.
Przebieg igły: konkretny i zgodny z przeznaczeniem, gra poprawnie, pod mikroskopem stan bez zarzutu na moje oko. W odsłuchu nie wykazuje żadnych negatywów - sprzęt odsłuchowy w stopce.
Nie ma się czego bać - udzielam gwarancji rozruchowej, przebiegi igieł podawane gdzieś tam mają się zwykle średnio na jeża w stosunku do praktyki. Może dobrze się przekonać nausznie.
Inne wkładki używane, stosunkowo często mają podobne przebiegi, tylko w opisie stoi jak wół " mało grana 30h - 50 płyt". U mnie bez jaj. Można?
Oryginalne opakowanie brandowe -pudełko (ta fotka z headshelle - ogło dotyczy samej wkładki bez shella SH-135 bo tak

Zakładam, że może mieć jakieś 300-400 h. (zakładam, bo mam trochę wkładek, odsłuchy robię zwykle ostatnio na shure, a podstawowa to Denon DL-103R od jakiegoś czasu -powód pozbycia się, bo do Saby potrzebuję Shure akurat - taka karma u mnie-igły Ci/wam są u mnie kaman & very over wielorakie - to info dla kolegów, którym nie wystarcza informacja, że sprzedaję "bo chcę" lub "bo tak" ).
Korpus uniwersalny, zgodny również dla igieł niższego rzędu serii ATN100,ATN120,ATN440.
Fiolet, najwyższa do czasu nowej odsłony z serii AT/MM (AT100,AT120,AT440MLOCC,A,B) itd.. reszta w ww wątku i necie, a nader wszystko u nas na forum. Zachęcam do pozyskania dostępnych informacji.
Wesołych Świąt !