Witam. Mam do sprzedania złoty album. Nowy, nie tykany. Zarówno opakowanie jak i płyty. Calkiem przypadkowo weszlem w posiadanie winyli w stanie kolekcionerskim (lata 60-80). Zainteresoanych proszę o kontakt.
Ps. Chetnie wyślę zdjęcia. Mój nr tel 793055548
Złoty album
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: Złoty album
Zdjęcie? Cena?
Przeczytaj regulamin giełdowy.
Przeczytaj regulamin giełdowy.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Szczerze mówiąc to ważniejsza jest kwestia ceny.
To czy będą zdjęcia publiczne czy niepubliczne to bardziej drugorzędna sprawa, choć warto by było z Twojej perspektywy by jednak nie trzeba było do Ciebie pisać po zdjęcia
To czy będą zdjęcia publiczne czy niepubliczne to bardziej drugorzędna sprawa, choć warto by było z Twojej perspektywy by jednak nie trzeba było do Ciebie pisać po zdjęcia

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Rozumiem... Cena wyjsciowa 1000PLN. (mam na mysli ten album)
Plyt mam ponad 100 (od prywatnego zbieracza, który juŻ teraz patrzy na nas z góry), każda w stanie perfecto. Wiec zrozum dlaczego nie dodaje zdjęc. Jesli komus zalezy to chetnie podesle. Ps. staiam tu pierwsze kroki wiec przepraszam za moj nieogar i prosze o wyrozumialosc.
Pozdrawiam seerdecznie.
Plyt mam ponad 100 (od prywatnego zbieracza, który juŻ teraz patrzy na nas z góry), każda w stanie perfecto. Wiec zrozum dlaczego nie dodaje zdjęc. Jesli komus zalezy to chetnie podesle. Ps. staiam tu pierwsze kroki wiec przepraszam za moj nieogar i prosze o wyrozumialosc.
Pozdrawiam seerdecznie.
- kulfon
- Kontakt:
jak chcesz coś sprzedać to musisz przynajmniej zrobić listę
+ cena

mój mały blog http://muzycznychimeryk.blogspot.com