A dla czytających normalnie to tak:
Zamienię wkładkę AT440ML OCC na Shure M97xE lub V15III,IV,V lub Nagaoka MP-110>=.
(V15IV tylko z dobrą igłą)
Szczegóły do ustalenia, proszę podawać na PW trade value ewentualnie. Same korpusy też mnie nie bolą zwłaszcza, że intencyjnie będę dawał igłę wg własnych preferencji iglanych.
Przebieg igły: konkretny i zgodny z przeznaczeniem, gra poprawnie, pod mikroskopem stan bez zarzutu na moje oko.W osłuchu nie wykazuje żadnych negatywów - sprzęt odsłuchowy w stopce.
Oryginalne opakowanie brandowe -pudełko (ta fotka z headshelle - ogło dotyczy samej wkładki bez shella, rzecz jasna - informacja dla młodzieży ->pacz wyzej)
Zakładam, że może mieć jakieś 300-400 h. (zakładam, bo mam trochę wkładek,odsłuchy robię zwykle ostatnio na shure, a podstawowa to Denon DL-103R od jakiegoś czasu -powód pozbycia się, bo do Saby potrzebuję Shure akurat - taka karma u mnie-igły Ci/wam są u mnie kaman & very over wielorakie - to info dla olegów, którym nie wystarcza informacja, że sprzedaję "bo chcę" lub "bo tak"

Korpus uniwersalny, zgodny również dla igieł niższego rzędu serii ATN100,ATN120,ATN440.
Fiolet, najwyższa z serii AT/MM (AT100,AT120,AT440MLOCC,A,B).
Więcej fotografii na życzenie.(zdjęcie poglądowe, choć to ona).
AT440ML OCC - hajer kuper kaczy , że wychodzi na to niby lepsiejsza dla wyznawców wiedzy internetowej:
http://audiokarma.org/forums/index.php? ... cc.392913/
itd..
Pochodzenie wkładki "z usa" mam rachunek lokalny USA, do wglądu gdyby ktoś bardzo chciał.. ale to bardzo

Nie chcę się zamienić na inną wkładkę AT ani type MC.
Mogę się też zastanowić nad sprzedaniem czy coś, ale w sumie to mi się nie chce.