No coż jak wiecie nabywam sprzęt za roznymi granicami.Trafia do mnie wiele" okazji "rówież z Japonii i powiem tylko jedno-coraz więcej tych okazji nie opłaca sie naprawiać...Do tego jeszcze firmy kurierskie- tak potrafia zadbać o sprzęt, że to złom. Rekompensata za zniszczony sprzęt przez portal aukcyjny jest symboliczna...a zdjęcia aukcji często nie obejmują wszystkich detali...połamana obudowa, wyłamany zawias to nic ...ale latajacy w paczce talerz...sieje doszczętne spustoszenie. Do tego starsze modele wymagaja przeglądu czyszczenia itd.Opisy na aukcjach często robią osoby, które się po prostu chca pozbyc sprzętu i dla nich jest 100% działający-przeciez pali się lampka power.... a to że np.nie trzyma obrotów, sparciale gumy czy utlenione aluminium które jeat opisane jako plamy...często dyskfalfiują urządzenie w naszych oczach.Na zdjęciach okazja zakupowa klienta z tego forum...Moim zdaniem pojedyncze zakupy +ryzyko kupna+przesylka+oplaty importowe+doprowadzenie urzadzenia do
świetnosci tu na miejscu
itd. = się cena w z gwarancją u nas w kraju od sprawdzonego sprzedawcy.
Spać spojnie cannon...
Pozdrawiam
Pomoc w ustawieniu Pioneer pl50l
-
Cannon
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: Pomoc w ustawieniu Pioneer pl50l
My to wiemy, ale weź to wytłumacz przysłowiowej "cebuli" co widzi przede wszystkim "oszczędność"?
Dla niego to ty jesteś grabieżcą i co najmniej badylarzem
Ja to przerabiałem, wiem że Pawelec przerabiał, pewnie nie tylko my.
Tak czy siak dzięki za podzielenie się obserwacjami.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum