Mega gnioty fonograficzne
-
- threaz
Re: Mega gnioty fonograficzne
Trafna uwaga, ciekawe czy obaj równie dobrze władają wiadomym instrumentemzbyszek1982 pisze:Łysy z wąsami wygląda prawie jak Tony Levin.

- zoombie
Że też ktoś zapłacił za wydanie tej płyty .... Mimo wydaje mi się mojej dużej tolerancji muzycznej (czy też bezguścia, zgodnie z tezami zawartymi w pewnej znamiennej dyskusji), ciężko mi było przez to przebrnąć ... Choć ogólnie rzecz biorąc piosenki kabaretowe, jeśli tak można byłoby je potraktować, z reguły mnie nie odstraszają ...
-
Proszę nie obrażać mojej ulubionej płyty z dzieciństwa! Tak mi się podobała, że skatowałem ją do stanu śmietnikowego
)) ale mam wznowienie na CD 

- zoombie
He, he, ja niestety poznałem ta płytę dopiero teraz, kiedy już zapomniałem co to dzieciństwo (stąd pewnie różnica w odbiorze) 

- Robert007Lenert
- Kontakt:
Chetnie odkupię od Ciebie. Tropicale to zacna formacja. Znakomici instrumentaliści, nieszablonowa muzyka czerpiąca z tradycji jazzowej ( Złota Tarka sie kłania) Pastisz to forma którą opanowali do perfekcji.zoombie pisze:Że też ktoś zapłacił za wydanie tej płyty .... Mimo wydaje mi się mojej dużej tolerancji muzycznej (czy też bezguścia, zgodnie z tezami zawartymi w pewnej znamiennej dyskusji), ciężko mi było przez to przebrnąć ... Choć ogólnie rzecz biorąc piosenki kabaretowe, jeśli tak można byłoby je potraktować, z reguły mnie nie odstraszają ...
- zoombie
Jak będę miał drugi egzemplarz, to będę pamiętaćRobert007Lenert pisze:Chetnie odkupię od Ciebie.

Na resztę odpowiadam w bardziej właściwym do takich rozważań wątku