az tak było cięzko żonę przekonac do gramofonu? a szukasz takiego gramofonu analogowego czy w stylu retro? Bo ten pierwszy nie zajmuje aż tyle miejsca wsumie i właściwie ładnie sie prezentuje:P Chociaż mnie podobają się tez te analogowe

Wersja V2 też posiada wejście phono ale musi być wcześniej przedwzmacniacz..darkman pisze:Ja zaś chciałem zapytać, jeśli wzmacniacz CA ma wejście oznaczone "phono", to do czego ono jest, jeśli nie do gramofonu?
a V1 ma dodatkowo uziemienie i tego przedwzmacniacza nie trzebaJedrzeJ1337 pisze:Wersja V2 też posiada wejście phono ale musi być wcześniej przedwzmacniacz..darkman pisze:Ja zaś chciałem zapytać, jeśli wzmacniacz CA ma wejście oznaczone "phono", to do czego ono jest, jeśli nie do gramofonu?
Różnice są dość konkretne, ale najlepszy z tego wszystkiego będzie 505-4, nawet jakby był droższy od dwóch pozostałych.
No jak Ci się podoba ten typ to pomyśl. Mnie się zawsze podobał ten gramofon, ale musisz mieć świadomość, że to prosty model i nie ma co szaleć. Zdarzają się takie b.tanio - niestety teraz już okres przedzaduszkowy i "wszyscy polecieli po buty.. futra i elektronikę pokazową dla rodzin ne tę okoliczność", więc z cenami do stycznia już miodów nie będzie.