Proszszsz

http://pl.aliexpress.com/item/32955993361.html
No to wystawić na sprzedaż jak niepotrzebny i nie w pełni funkcjonalny, nie ma sensu się nim chwalić.
Zgadza się, masz rację. Można zaprezentować wszystko, chyba że admin uzna to za niezgodne z wątkiem. Po prostu liczyłem że zobaczę tu nieco innego sortu kolekcję.zbyszek1982 pisze: ↑21 lis 2020, 23:58Nie ma żadnych wytycznych co do sprzętu jaki można tu pokazywać.
Jeśli poczułeś się obrażony to przepraszam za kolegę. Sam tytuł mówi wszystko. Każdy ma prawo wrzucać tutaj wszystko co jest związane z tematem. To już kwestia gustu czy się to komuś podoba czy nie. Także się tym nie przejmuj i wrzucaj. Nie ma co się napinać.Rega pisze: ↑22 lis 2020, 11:45@grzehu1982 - bardzo mi przykro, że Cię zawiodłem, także w tym, że sort mojej kolekcji jest zbyt niski i nie zasługuje na prezentacje.. Chciałem pokazać cały sprzęt jakim dysponuję. Jednak nie wszystkim to odpowiada. W związku z tym bardzo proszę Admina o usuniecie wszystkich moich tematów i zdjęć w tym dziale. Obiecuję, że więcej niczego już tu nie zamieszczę, aby nie wywoływać niepotrzebnych scysji. Pozdrawiam.
Rega, właśnie odwrotnie, jest wiele twoich sprzętów które bym chętnie obejrzał. Do większości moge tylko powzdychać, bo i tak nie bedę ich miał pewnie nigdy. Jedynie zaskoczyłem się prezentacją tego ampli Philipsa bo generalnie ludzie pokazują tu kolekcję z pewną dumą, a nie zakłopotaniem co z nim zrobić. Jeszcze odpowiedź na pomoc kolegi odnośnie zdobycia pilota, sugerowała że ci ten sprzęt po prostu zwisa i ....a to chyba nie o to chodzi w tym wątku.