Tak tylko piszę

Człowieku, naprawdę oczekujesz że mam Tobie zastępować google? Skoro twierdzisz że nie ma pozytywnych opinii dot. MI-212 to znajdź nam te negatywne?misienka2008 pisze:Dyskusja na HI FI Forum dotyczy modelu MI 215. Model MI 212 jest wspomniany tylko na poczatku. Mam wrazenie, ze to ty nieuwaznie czytasz.
Może spróbowałbyś się na nie powołać w takim razie?misienka2008 pisze: Dlatego wazne sa opinie, testy itd.
I co z tego? Kolejny argument inwalidamisienka2008 pisze: Zwlaszcza wspolczynnik tlumienia 100 budzi usmiech. Tyle to nie ma wiele wspolczesnych wzmacniaczy.
To zacznijmisienka2008 pisze:Gdyby na tym Forum czesciej dyskutowloby sie o Denonach moze liczba zainteresowanych by wzrosla?
Fakt, zapomniałem wspomnieć o takiej sobie jakości budowy.ISOPHON pisze:Co więcej w jednym z wysokich modeli (PMA-980R) transformator w obudowie uległ uszkodzeniu,jakież było moje zdziwienie gdy wyłuskałem go z obudowy sugerującej olbrzymiego toroida.Zwykły transformator EI i do tego bardzo mały.
Będzie Pan zadowolonyconcidit182 pisze:mam nadzieję że pod koniec przyszłego tygodnia podzielę się wrażeniami.
Podalem powod mojej oceny: wspolczynnik tlumienia mowi o zdolnosci wzmacniacza do kontrolowania glosnikow kolumny. Im nizszy tym bardziej rozmyty, puchaty, gluchy i niekontrolowany bas. Dotyczy to rowniez innych glosnikow ale to " rzuca " sie najbardziej w uszy.concidit182 pisze:niepozorna ta saba ale spory przytup wywołała.
misienka, nie, nie jest mi przykro,każdy ma prawo do swojego zdania, ale głosząc tak radykalne tezy warto było by wypunktować te wady, "nie bo nie" raczej w polityce się sprawdza.
concidit182 pisze:Chciałbym zaznaczyć, że wymienione modele na all osiągają dwukrotnie wyższą cenę, a to idzie w parze z parametrami???
misienka2008 pisze:Producenci maja to do siebie, ze wybieraja wygodne metody pomiaru aby pokazac produkt w jak najlepszym swietle. Dlatego wazne sa opinie, testy itd. Zwlaszcza wspolczynnik tlumienia 100 budzi usmiech. Tyle to nie ma wiele wspolczesnych wzmacniaczy. Takze bylbym ostrozny jesli chodzi o wiarygodnosc.