Łukasz - znam to uczucie (patrz podpis)

Fiu fiu. Legancki.
To są 510-tki?
Zacny lucjan. Wypakowany elektroniką po dach http://www.thevintageknob.org/luxman-L-58A.htmlSimonTemplar pisze: ↑02 sie 2020, 14:06Wylądował u mnie taki oto Lucek![]()
Pikna buda bez większych wad, front bez rysek. Zerknąłem na szybko do środka a tam same pająki, kurz i zero „naszych”![]()
Stanął w szranki z pionkiem SA-9800 i go srogo okłada z każdej stronyCzyżby „Umarł król, niech żyje król” ?
![]()
Tak ale na szybko. Jest ok ale do pionka czy tym bardziej Buphono nie ma wg mnie podejścia. Za to przestrzeń i stereofonia jaką ten Lucek prezentuje to jest jakiś obłęd normalnie
Gratki SimonSimonTemplar pisze: ↑02 sie 2020, 18:51Za to przestrzeń i stereofonia jaką ten Lucek prezentuje to jest jakiś obłęd normalnie
no Brawo, piękna sztuka!SimonTemplar pisze: ↑02 sie 2020, 14:06Pikna buda bez większych wad, front bez rysek. Zerknąłem na szybko do środka a tam same pająki, kurz i zero „naszych”
Stanął w szranki z pionkiem SA-9800 i go srogo okłada z każdej strony Czyżby „Umarł król, niech żyje król” ?
no ja własnie zastanawiam się aby wysłać Pionka, od tak bo nie wiem czy był kiedyś czy nie.... a chciałbym go posprawdzać, Tylko gdzie????
Ja mogę polecić Mariusza. Przyjeżdża do Wrocka, odbiera, "sprząta", i odbierasz też we Wrocku
Propozycje od kol Tuczi77 są bardzo dobre. Jak się nie mylę to Mariusz ma swój kanał na YouTube: HiFi Surgery.
Człek wyjedzie na week-end, a tu takie cuda...
MaSimonTemplar pisze: ↑03 sie 2020, 11:58Jak się nie mylę to Mariusz ma swój kanał na YouTube: HiFi Surgery