Ale te cytaty świetnie pokazują oderwanie polityków od realnej codzienności. Jak taki typ zarabia co miesiąc w kwotach pieciocyfrowych to rzeczywiście nie zrobi mu to różnicy. A co ma powiedzieć zwykły śmiertelnik że średnią krajową??

Ale te cytaty świetnie pokazują oderwanie polityków od realnej codzienności. Jak taki typ zarabia co miesiąc w kwotach pieciocyfrowych to rzeczywiście nie zrobi mu to różnicy. A co ma powiedzieć zwykły śmiertelnik że średnią krajową??
Kompletny brak poczucia odpowiedzialności za tworzenie warunków prawno ekonomicznych państwa i szacunku dla suwerena - pracodawcy, którym sobie na co dzień gęby wycierają.
Humor ex catedra przeniesiony do NBP ma wymiar żenujący. Mam nadzieję, że wróci do bawienia studentów.
No co TY? Przecież to jastrząb z Porozumienia Centrum, a zatem betonu obecnej władzy i jej żelaznej podstawy.
no.. nie tylko, Aleksander Łukaszenko też, jeżeli teraz ruchem Chin będzie zajęcie Tajwanu, to mamy III
W '39 też nie miał interesu i skończyło się jak wiadomo. Jak za każdym razem będą patrzeć w ten sposób to okres spokoju w Europie właśnie mija...
To prawda, Białoruś też w tym bierze udział. A Chiny mogą chcieć skorzystać na zamieszaniu. Choć myślę że reakcja USA byłaby tam bardziej zdecydowana niż wobec Putina.
Na tę godzinę nie ma jeszcze jednoznacznych dowodów na udział armii białoruskiej w operacji post sowieckiej. Owszem wsparciu i udostępnieniu swojego terytorium nie da się zaprzeczyć. Główne postawy wasala Kremla w postaci Łukaszenki to odszczekiwanie się przez kaganiec Putina, ale to nic nowego. Istotę może stanowić to armia biaoruska będzie posłuszna ewentualnym rozkazom swojego prezydenta. Z tym może być wielorako.
Umówmy się że świat zachodni wtedy nie był jeszcze tak zjednoczony jak dzisiaj
Chyba jednak musisz się obudzić
Ja uważam że wręcz przeciwnie
Zgadzam się.