Gra. Tylko na jedną stronę, bo drugiego czincza coś zgniotło w podróży, co odkryłem dopiero teraz.
Regsoft pisze: ↑18 gru 2017, 19:01
Oryginalny jest niezmiernie prosty do zastąpienia nowym. To nie szczotkowane alu albo inna ekstrawagancja drewniana. Zwykły czarny lakier. Spec dobierze w minutę
To ja wiem, ale raz że będą to koszty, dwa że trzeba mieć kogoś zaufanego, bo schrzanić taką robotę łatwo, a poza tym oznaczałoby to demontaż ramienia na co mentalnie (i nie tylko) nie jestem gotów.
Spolerowałem do stanu kompromisowego- widać jeszcze niestety te głębsze rysy, ale przestały być dla mnie rażące (a większość w ogóle zniknęła).
(...)chyba za dużo wymagałeś za tą kwotę i jeszcze bez cła/podatku ...
Nie, wymagania względem sprzętu kupionego takimi kanałami mam żadne. Zawsze jest top zustand w opisie a potem kolejne niespodzianki.
Nie uskarżam się, tylko raczej sygnalizuję co jest moim zdaniem do poprawy. Przyciski, zwłaszcza ten od zmiany prędkości mogłoby chodzić lżej i to także postaram się spróbować poprawić.
Ważne że bez mojej ingerencji wszystkie funkcje działają a obroty są stabilne wg telefonu (O tempora...

).
Jakim? Chyba się pogubiłem
X60 reanimowany przy pomocy Twoich tutoriali i nieocenionemu wsparciu
Draganta.
Przy okazji pytanie estetyczne- czy oryginalny headshell od PS-X65 ma chłodniejszą barwę niż pozostałe z rodziny? Samo ramię jest stanowczo bardziej błyszczące w swojej niklowości niż satynowe X50/X60.