A gdzie ja pisałem o najlepszych dla moich uszu? Wojtku, czytajmy ze zrozumieniem

Jeśli mamy z tym problemy, nie bójmy się zapytać - pomogę, wyjaśnię, jeśli będzie trzeba rozrysuję. Ja wiem że poniedziałek i pada... można mieć humor pod zdechłym Azorkiem, ale to jeszcze nie powód żeby starać się być złośliwym w stosunku do interlokutora. Prawda?
Pytałem o wzmacniacze operacyjne najlepsze (powiedzmy obiektywnie, bardzo dobre, bo zaraz usłyszę że najlepsze to tylko z NASA

) jeśli chodzi o jakość, o parametry. Ewentualnie jakie Konstruktor by włożył do swojego egzemplarza. Nie chcę znaleźć się w sytuacji kiedy kupię kości czy układy które będą mi coś wycinały z pasma, albo zaniżały parametry całego zestawu.
Zaś jeśli chodzi o wrażenia, fajnie by było mieć wszystko. I dynamikę z dużym detalem i wyraźną scenę i detaliczny bas i ciepło... (teraz jestem naiwny - świadomie, bo zdaję sobie sprawę że trudno to pogodzić). Ale z racji tego że nuda będzie napędzała lampę, liczę że to właśnie lampa doda ciepło.
Zapytam też z innej strony, jakich zestawów próbowaliście i jakie zostały, a co się nie podobało w tych które odpadły?