-dwa zdania o moich wrażeniach odsłuchowych:
Najemnik - w niektórych utworach przekombinowali zapiaszczona góra, za dużo dołu a to prosta muzyka jest,
Detox - bardzo mi się podoba - CD do kosza, - można słuchać na okrągło

ogólnie jest CZAD

Zgadzam się z opinią, fajnie jakby jeszcze raz wydali reedycję Cegły bo ta z 2014 jest już ciężko dostępnapawelgrab pisze: ↑31 sie 2022, 18:04Powrót Króla 2lp (2022 Poland)![]()
IMG_20220831_172507.jpg
IMG_20220831_171427.jpg
-dwa zdania o moich wrażeniach odsłuchowych:
Najemnik - w niektórych utworach przekombinowali zapiaszczona góra, za dużo dołu a to prosta muzyka jest,
Detox - bardzo mi się podoba - CD do kosza, - można słuchać na okrągło![]()
ogólnie jest CZAD- bardzo potrzebne reedycje
Dzięki
Oj można, ja jutro od nowa słucham Detoxu, świeżego po dzisiejszym umyciu
Rad, mówiłeś, że szukasz tych składanek Rolling Stonesów, widziałem ostatnio kilka na allegro jakbyś był chętnyRadTang pisze: ↑31 sie 2022, 19:25The Who - The Best Of The Who (1966 / 1985, Compilation, Czechoslovakia) https://www.discogs.com/release/3794319 ... Of-The-Who
Polubiłem się z tymi nagraniami. No i wydanie fajne (niecodzienne) oraz w dobrym stanie. Nie tylko cover Stonesów jest tu fajny. Lubię też np. I'm A Boy.
Wiesz, inaczej to jest jak kupujesz w sklepie i widzisz na własne oczy. Z Allegro i w ogóle z neta można wyhaczyć wszystko. Choć nie powiem, mógłbym sobie strzelić i mieć brakujący element układanki...Felini Wąsik pisze: ↑31 sie 2022, 19:59Rad, mówiłeś, że szukasz tych składanek Rolling Stonesów, widziałem ostatnio kilka na allegro jakbyś był chętny![]()
Ja czasem jednak wolę przez internet, bo jest chociaż napisany stan płyty, oczami nie ocenisz dźwiękuRadTang pisze: ↑31 sie 2022, 21:17Wiesz, inaczej to jest jak kupujesz w sklepie i widzisz na własne oczy. Z Allegro i w ogóle z neta można wyhaczyć wszystko. Choć nie powiem, mógłbym sobie strzelić i mieć brakujący element układanki...Felini Wąsik pisze: ↑31 sie 2022, 19:59Rad, mówiłeś, że szukasz tych składanek Rolling Stonesów, widziałem ostatnio kilka na allegro jakbyś był chętny![]()