Monitor to chyba kupie VA, pal licho że czerń ma lipną ale te kolory i podświetlenie są bardziej stonowane, niż IPS. Korci mnie jeszcze to odświeżanie 144hz ale czy to nie przerost formy nad treścią? Gram już tylko w stare gry strategiczne.
Skąd ja to znam...
Nieźle, nie kupię nigdy ponownie VA ani IPS.MDMA66 pisze: ↑04 gru 2022, 12:12Dziękuję za życzenia, wczoraj nie byłem w stanie odpisać, mieliśmy Barbórkę w Piątek po szychcie na parkingu pod kopalniąCzy ja wiem czy to dalej odwaga? Nie myśli się o tym w robocie ,może na początku trochę ale teraz po 11 latach już chyba nie. Odwaga to we mnie wstępowała, jak się wślizgiwałem do dzikich sztolni projektu Riese
, tak wtedy to była odwaga, bo jako górnik nie byłem pewny jaka w środku jest mieszanka powietrza, może jednak to była głupota???
![]()
Monitor to chyba kupie VA, pal licho że czerń ma lipną ale te kolory i podświetlenie są bardziej stonowane, niż IPS. Korci mnie jeszcze to odświeżanie 144hz ale czy to nie przerost formy nad treścią? Gram już tylko w stare gry strategiczne.
30 lat, cholera wie kiedy to zleciało
Panowie ... spóźnione życzenia dla was. Sto lat życia z sowitą emeryturą!
Dzięki
Odkrywkowa powiadasz, bez urazy, czyli nie masz głowy zapylonej, bo nam już na dole powoli piere na łeb. Czasami sam siebie w domu nie poznaje, jak sobie przypomnę co się robi na dole
Nie ma dyskusji, zupełnie inna robota. Też kopiemy węgiel, ale my to torfiorze
Jak można to włączyć? Nie mogę znaleźć w ustawieniach :/
Używam Brave i niestety nie ma takiej wtyczki :/