Myślisz że koledze ROCHO wystarczy samo to, że kolega JacK sprzedaje fajny (wg nas i chyba sprzedawcy) preamp za tyle?

Fajnie by było

No kiedyś trzeba zaryzykować lub zaufać ludziomWojtek pisze:kielek:
Myślisz że koledze ROCHO wystarczy samo to, że kolega JacK sprzedaje fajny (wg nas i chyba sprzedawcy) preamp za tyle?
Fajnie by było
Człowieku, czy ty w ogóle czytasz co ludzie Ci piszą? CA 540p/551p też ma filtr subsoniczny, tylko nie ma do niego wyłącznika. Jest zapięty na stałe.ROCHO pisze:Cambridge Audio Azur 651P - jest wyposażenie w filtr subsoniczny, przeznaczony do usuwania niepotrzebnych i destrukcyjnych skutków działania energii niskich częstotliwości.
Podziel się z nami informacją gdzie jest ten sklep. Będzie wiadomo gdzie nie ma sensu wchodzić.w audio sklepie.
Prawda, pisałeś kilka postów wcześniej. Ale radekcza, też o tym nie wiedział a posiadał go (nie wiedziałem tego choć sam kiedyś korzystałem z tego preampa ) .Ja porównywałem z opisem produktu na stronie CA.zbyszek1982 pisze:Cambridge ma go włączonego na stałe.
Przykro mi.Może czas się wziąć za siebie.zbyszek1982 pisze:Nie mam już siły do ciebie
Dzięki za schemat.Mi jest on nie potrzebny.Czytałem specyfikację modeli i tym się wzorowałem.Skoro nie ma to dla mnie nie ma.Znalazłeś , że jest .Dzięki.Nie tylko ja o tym nie wiedziałem.Wystarczy poczytać z uwagą forum.zbyszek1982 pisze:Strona 5, schemat urządzenia. Filtr dolnych częstotliwości (sub-filter)
Tak chcę oświadczenie.Wystarczy , że wyślesz na maila skan .Myślę , że do końca tygodnia się wyrobisz.zbyszek1982 pisze:czy może mam jeszcze listem poleconym poświadczone notarialne oświadczenie wysłać?
http://img8.demotywatoryfb.pl//uploads/ ... dd_600.jpgROCHO pisze: Przykro mi.Może czas się wsiąść za siebie.