P. Markowska i Elektryczne Gitary. Był jeszcze Happysad ale od 23ej dopiero i juz nie doczekaliśmy.
A w tle David Gilmour jak za młodu! Gitara trochę nonkosher, bo Dejw to głównie Stratocaster lub Telecaster (About the face), a to jest SG, jednak top Markowskiej połączony z brakiem bielizny rekompensuje całość w dobrym guście
No tak Dark, rozszyfrowales mnie. Na Markowską przyszedłem popatrzeć a na Elektryczne Gitary posłuchaćdarkman pisze: ↑18 cze 2023, 13:37A w tle David Gilmour jak za młodu! Gitara trochę nonkosher, bo Dejw to głównie Stratocaster lub Telecaster (About the face), a to jest SG, jednak top Markowskiej połączony z brakiem bielizny rekompensuje całość w dobrym guście
Dni Nadarzyna, no dobry wójt jest, to dba o społeczeństwo.
Um to 1:0 dla Ciebie Mac.Mawis pisze: ↑18 cze 2023, 14:30No tak Dark, rozszyfrowales mnie. Na Markowską przyszedłem popatrzeć a na Elektryczne Gitary posłuchaćdarkman pisze: ↑18 cze 2023, 13:37A w tle David Gilmour jak za młodu! Gitara trochę nonkosher, bo Dejw to głównie Stratocaster lub Telecaster (About the face), a to jest SG, jednak top Markowskiej połączony z brakiem bielizny rekompensuje całość w dobrym guście
Dni Nadarzyna, no dobry wójt jest, to dba o społeczeństwo.![]()
trochę już upływ czasu tu widać. ale wrócić wspomnieniami do 2012 r. bezcenne