Ja właśnie tworzę swoje podsumowanie. Za chwilę będzie to samo ale po angielsku bo celuję też w zagraniczną publikę.

Może założę osobny temat?
Akurat cena wcale nie musi być wyznacznikiem jakości, szczególnie jeśli handlarz ma takie pojęcie o płytach, jak ja o balecie, a jedyne co go interesuje to jak największy zysk. Niedawno widziałem to wydanie w komisie za 20 zł, pewnie poszłaby za 15, jakbym ją chciał - płyta optycznie nówka, okładka też w znacznie lepszym stanie niż Twój egzemplarz.
gravediggie pisze: ↑01 sty 2021, 08:59Pierwsze sluchanko w Nowym Roku: Diana Krall &Tony Bennett. Uwielbiam ten album.
Dlatego ja już u kisi6 (na allegro) nic więcej nie kupię. I Wam też odradzam. Ten Black Sabbath miał być EX - u mnie VG. Nie jest jakoś mocno daleki od VG+ ale te hałasy na początku strony A (aż do wejścia wokalu Ozzy'ego) przesądziły sprawę.Felix1988 pisze: ↑01 sty 2021, 09:29Akurat cena wcale nie musi być wyznacznikiem jakości, szczególnie jeśli handlarz ma takie pojęcie o płytach, jak ja o balecie, a jedyne co go interesuje to jak największy zysk. Niedawno widziałem to wydanie w komisie za 20 zł, pewnie poszłaby za 15, jakbym ją chciał - płyta optycznie nówka, okładka też w znacznie lepszym stanie niż Twój egzemplarz.