Wpadły mi w oczy jeszcze takie kolumny :Misie1k pisze:Budzet podniosłem trochę do góry, cantony odpuściłem , a B&W cały czas są rozpatrywane (aukcja trwa , jestem jej uczestnikiem) , a w miedzyczasie przeglądam allegro sprawdzając czy coś się nie pojawi ciekawszego w tym budzecie - z Twojej opinii wnioskuję , że nic nie znalazłem
, chyba że Ty coś widziałeś to może polecisz - jeśli będzie coś naprawdę fajnego to i budzet mogę powiększyć do 700 PLN
kielek pisze:Te C40 to taki większy brat C 30,czyli nieco większe podstawkowce
W teorii tak,ale wiele zależy od metrażu pomieszczenia odsłuchowego.Przy zbyt małym może być efekt np. ''dudnienia''.Wojtek pisze:C40tki są generalnie lepsze od C30, więc skoro są tańsze to chyba nie ma co się zastanawiać
Pewnie masz rację , ale kasa,kasa,kasa , a chłamu też nie chcę brać , więc te C40 bęą takim pośrednim wyjściem - przynajmniej na jakiś czaskielek pisze: Przy c 40 powinno być lepiej,choć śmiało można się pokusić o klasyczne podłogówki przy takim metrażu
Jak doliczysz sobie koszt standów do tych podstawkowców(nawer samoróbek) to nie wiem czy wyjdzie taniejMisie1k pisze:Pewnie masz rację , ale kasa,kasa,kasa , a chłamu też nie chcę brać , więc te C40 bęą takim pośrednim wyjściem - przynajmniej na jakiś czaskielek pisze: Przy c 40 powinno być lepiej,choć śmiało można się pokusić o klasyczne podłogówki przy takim metrażu