Wrzuć screen bo tylko członkowie grupy mogą to zobaczyć
Obecnie już chyba nic nie można zobaczyć bez logowania w ogóle?
U mnie się nic już nie otwiera, tylko żąda logowania od paru dni. coś się zmieniło - ktoś wie?
U mnie otwiera się normalnie, bez wymogu logowania do fb i grupy, ale jestem członkiem Mój Gramofon.
Może Wojtek by umiał filmik tu skopiować, bo nie ma opcji zapisania/pobrania filmów z fb chyba, nie widzę.
Jasna sprawa, sądziłem, że darkman ma problem z obejrzeniem filmu, usunięty może już czy coś w tym rodzaju i sprawdziłem czy jeszcze wisi.
Bez logowania można podejrzeć link na tt np, ale na fb... nawet nie pamiętam czy tak kiedyś było.
Więcej nerwów niż pożytku z obecności tam. Cenzura, "zamykanie" dyskusji poprzez blokadę dalszych komentarzy, wyrzucanie postów jak ktoś ośmieli się skrytykować usługę czy zakup u serwisantów/handlarzy, którzy zarazem z jakiegoś powodu są również moderatorami grupy. Takie tam heheszki.
Ogólnie gdyby nie parę kwestii zawodowych to mógłbym zrezygnować z FB
u serwisantów/handlarzy, którzy zarazem z jakiegoś powodu są również moderatorami grupy. Takie tam heheszki.
jeden ponoć tak zajęty robotą (już nie serwisem - teraz produkcja pre i gramofonów na bazie mori seiki), że może niedługo z moderowania się wyłączy. mi się niezmiernie podoba, jak wrzuca panegiryki na cześć swojego pre pisane przez nowych wyznawców
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)