Kupiłem go kilkanaście lat temu.

Nigdy nie rozkręcałem bo nie było takiej potrzeby ale może się skuszę i zajrzę do wnętrza

Muszę kupić kilka elementów i powymieniać. Mam jeszcze Panasonica nowszego od Sony o ok. dekadę i też paski do wymiany.
 Muszę kupić kilka elementów i powymieniać. Mam jeszcze Panasonica nowszego od Sony o ok. dekadę i też paski do wymiany. model Sansui HS-200 i powiem że jestem mile zaskoczony ponieważ odtwarzacz pochodzi z 1994 roku i nie liczyłem że zagra,myślałem że pasek będzie do wymiany a tu niespodzianka - gra tylko gumki na słuchawkach sparciały - pozdrawiam wszystkich miłośników walkmanów i życzę miłego słuchania
  model Sansui HS-200 i powiem że jestem mile zaskoczony ponieważ odtwarzacz pochodzi z 1994 roku i nie liczyłem że zagra,myślałem że pasek będzie do wymiany a tu niespodzianka - gra tylko gumki na słuchawkach sparciały - pozdrawiam wszystkich miłośników walkmanów i życzę miłego słuchania   
 właśnie z mk-122 był mój pierwszy kontakt z kasetami,była to szkoła podstawowa i mój starszy o 2 lata brat przyniósł magnetofon do domu i po podpięciu  kablem din do radia i zagrało - pane Hawranek to se ne wrati.
 właśnie z mk-122 był mój pierwszy kontakt z kasetami,była to szkoła podstawowa i mój starszy o 2 lata brat przyniósł magnetofon do domu i po podpięciu  kablem din do radia i zagrało - pane Hawranek to se ne wrati.